Select Page

Η ACE-Hellas συμμετέχει στην έκθεση Cyprus Constructions στην Κύπρο

Κύπρος, Μάϊος 2017 –  Η ACE-Hellas για 6η συνεχή χρονιά θα δώσει το παρών στην πλέον σημαντική έκθεση του κατασκευαστικού τομέα, την Cyprus Constructions 2017 που θα πραγματοποιηθεί από, Παρασκευή 12 Μαΐου έως Κυριακή 14 Μαΐου 2017  στο εκθεσιακό κέντρο EXPOCYPRUS στην Λευκωσία. Στο περίπτερο της ACE–Hellas (Hall 6/Booth 677) θα λάβει χώρα, ένα εξόχως σημαντικό γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών και αφορά σε μία καινοτομία η οποία θέτει κυριολεκτικά νέα δεδομένα στο κατασκευαστικό κλάδο. Το όνομα αυτής; 

SCADA Pro ή πιο απλά, το κορυφαίο πρόγραµµα στατικής και δυναµικής ανάλυσης κατασκευών, που διατίθεται πλέον σε ειδική έκδοση με πλήρεις λειτουργίες. Το κύριο χαρακτηριστικό του SCADA Pro είναι η απλοποίηση των διαδικασιών γεγονός που εξασφαλίζει ταχύτητα στην εκτέλεση ακόμα και των πιο περίπλοκων έργων. Επιπλέον δε, περιλαμβάνει όλους τους κανονισμούς που ισχύουν ανά την Ελληνική επικράτεια, καθώς και τους αντίστοιχους Ευρωκώδικες και τα εθνικά προσαρτήματα αυτών. To SCADA Pro είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και περιλαμβάνει το εθνικό προσάρτημα της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Κύπρου. Επιπλέον, στο SCADA Pro αναπτύσσονται και οι Αραβικοί κανονισμοί που αφορούν στα φορτία και στο σχεδιασμό κτηρίων από, σκυρόδεμα, χάλυβα και φέρουσα τοιχοποιία (SBC). 

Οι ενσωματωμένες βελτιωμένες  λειτουργίες καθώς και οι επιπρόσθετες δυνατότητες και εντολές, τα πανίσχυρα εργαλεία του νέου προγράμματος όσον αφορά στην ανάλυση και το σχεδιασμό κατασκευών από, οπλισμένο σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο και φέρουσα τοιχοποιία.  Το δίχως άλλο, μονόδρομος η επιλογή του! Και για του λόγου το αληθές, η ACE-Hellas, κατά το τριήμερο της έκθεσης θα προχωρήσει σε μία σειρά επιδείξεων που θα περιλαμβάνουν, σχεδιασμό κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία και τρόπους αποκατάστασης και ενίσχυσης τους.

Ένα επιπλέον στοιχείο που πιστοποιεί τα ιδιαίτερα εξελιγμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας του SCADA Pro, είναι φυσικά και η πλήρης εναρμόνιση του με το καινούριο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά στο, σχεδιασμό και ανασχεδιασμό υφιστάμενων κατασκευών.

Στην «ατζέντα» της ACE-Hellas ωστόσο, περιλαμβάνεται και η παρουσίαση μίας ευτυχούς συγκυρίας, που δεν είναι άλλη, από την συνεργασία με την Computers and Structures Inc. (CSI). Με άλλα λόγια, την  ηγέτιδα και κορυφαία εταιρεία διεθνώς, στην ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού για τη μελέτη δομικών κατασκευών με αιχμές του δόρατος, τα πέντε βασικά πακέτα λογισμικού που παράγει: SAP2000, ETABS, CSiBridge, SAFE και PERFORM-3D. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες εκδόσεις ETABS 2016 και SAP2000 v.19, τις νέες δυνατότητες τους και τη διασύνδεση τους με το SCADA Pro.

Παράλληλα, θα παρουσιασθεί το λογισμικό ACE OCP (optimization computing platform), που είναι plugin για τα προϊόντα της CSI (SAP2000 και ETABS) και αποτελεί υπολογιστική πλατφόρμα γενικής βελτιστοποίησης κατασκευών ρεαλιστικής κλίμακας. Προκειμένου να μπορέσει να εφαρμοσθεί στην καθημερινή πρακτική των μηχανικών, υλοποιείται μέσα σε ένα καινοτόμο υπολογιστικό πλαίσιο και βασίζεται στην αιχμή της τεχνολογίας της βελτιστοποίησης. Καλύπτει όλα τα δομικά υλικά που υποστηρίζουν τα προϊόντα της CSI όπως, το οπλισμένο σκυρόδεμα, το χάλυβα, το αλουμίνιο κλπ. 

Υπενθυμίζουμε πως, στην έκθεση Cyprus Constructions οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και ταυτόχρονα να ενημερωθούν, κυριολεκτικά για, όλα τα νέα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες στο τομέα των κατασκευών. 

Πιο συγκεκριμένα στον κατάλογο των εκθετών περιλαμβάνονται εταιρίες:

Λογισμικού, δομικών υλικών, ηλεκτρολογικού υλικού, εξοπλισμού αεροδρομίων, ηλεκτρικών μηχανημάτων, τεχνολογίας υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, ύδρευσης – άρδευσης), τεχνολογίας κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστημάτων καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντων μεταλλουργίας  και υαλουργίας, επίπλων κουζίνας, ειδών υγιεινής, κεραμικών,  μαρμάρων και υλικών επεξεργασίας μαρμάρων, προϊόντων ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές) κ.α..

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo SCADA Pro, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.scadapro.com.


 

Σύντομο προφίλ της ACEHellas:

H ACE-Hellas AE, ιδρύθηκε το 1979 και είναι μέλος του ομίλου Quest, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα λογισμικού για τους μηχανικούς και τον κατασκευαστικό κλάδο. Πελάτες σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν το λογισμικό της ACE-Hellas για να μετατρέψουν αξιόπιστα τις ιδέες τους σε επιτυχημένα έργα. Ισχυρές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια με πολυεθνικές εταιρίες όπως η CSI, Microsoft, Autodesk, HP, και Contex, επέτρεψαν στην ACE-Hellas να αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο πελατών που ξεπερνά τις 12000 επιχειρήσεις. Σημαντικές επενδύσεις σε Έρευνα & Ανάπτυξη, έχουν καθιερώσει την εταιρεία πρωτοστάτη στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, μελέτης και κατασκευής κτιρίων. Η πρωτοποριακή προσαρμογή και εφαρμογή των Ευρωκωδίκων και των κανονισμών της Σαουδικής Αραβίας, παρείχε στην ACE-Hellas τεράστια εμπειρία σε παραγωγή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας, που πληρεί όλους τους ευρωπαϊκούς και εθνικούς κανονισμούς. Σήμερα, η ACE-Hellas φέρνει την επανάσταση στην μηχανική με αιχμή του δόρατος το ACE OCP, την πρώτη προηγμένη πλατφόρμα βελτιστοποίησης στον κόσμο, που εξασφαλίζει στους πελάτες μειώση κόστους των υλικών και του χρόνου κατασκευής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας, αξιοπιστίας, απόδοσης και ασφάλειας. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο κανάλι και δίκτυο διανομής.

Υπεύθυνη επικοινωνίας  ACE-Hellas:                   

Πέννυ Ιωακείμ                                                 

Τηλ: 2106068636               Fax: 2106068699                                              

Κιν: 6946907908                E-mail: [email protected] 

WordPress Lightbox