Επιλογή Σελίδας

SAP2000 - ETABS - SAFE - Perform 3D - CSiBridge - CSiCOL - CSiDetail - CSIXCAD

Τα προγράμματα της CSi αποτελούν εδώ και 42 χρόνια συνώνυμα των πιο σύγχρονων μεθόδων ανάλυσης κατασκευών.

Παρουσιάσεις - Εκπαιδεύσεις

Επιθυμείτε εκπαίδευση ή/και παρουσίαση για τα προγράμματα CSi, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες;
Κρατήσεις Θέσεων
SAP 2000

SAP 2000

Το SAP αποτελεί εδώ και 30 χρόνια συνώνυμο των πιο σύγχρονων μεθόδων ανάλυσης κατασκευών. Ακολουθώντας την ίδια παράδοση εδώ και χρόνια, το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από ένα εξελιγμένο, έξυπνο, και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας που υποστηρίζεται από μια πανίσχυρη μηχανή ανάλυσης και από εξειδικευμένα εργαλεία σχεδίασης για μηχανικούς που εργάζονται στα συγκοινωνιακά έργα, στην βιομηχανία, στα δημόσια έργα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα
ACE OCP

ACE OCP

ACE OCP is an add-on for the CSI products (SAP2000 and ETABS), representing a generic real-world optimum design computing platform for civil structural systems. In order to be applicable in the everyday practice, it is implemented within an innovative computing framework, founded on the current state of the art of optimization. It covers all materials that CSI supports such as reinforced concrete, steel, aluminium etc.

Διαβάστε Περισσότερα
ETABS

ETABS

Το νέο καινοτόμο και επαναστατικό ETABS είναι το απόλυτο ολοκληρωμένο πακέτο λογισμικού για την ανάλυση και τον σχεδιασμό κτιριακών κατασκευών. Ενσωματώνοντας 40 χρόνια συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, το υπερσύγχρονο ETABS προσφέρει ασύγκριτη τρισδιάστατη μοντελοποίηση, με την χρήση των πιο σύγχρονων εποπτικών εργαλείων, δυνατότητες ταχύτατων γραμμικών και μη γραμμικών αναλύσεων, καθώς και την ικανότητα εξειδικευμένου σχεδιασμού για μια μεγάλη γκάμα υλικών.

Διαβάστε Περισσότερα
CSiBridge

CSiBridge

Η μοντελοποίηση, η ανάλυση και ο σχεδιασμός γεφυρών έχουν ενσωματωθεί στο CSiBridge, δημιουργώντας το απόλυτο υπολογιστικό εργαλείο μηχανικού. Η ευκολία με την οποία οι παραπάνω διαδικασίες μπορούν να εκτελεστούν κάνει το CSiBridge το πιο ευέλικτο και παραγωγικό λογισμικό που διατίθεται σήμερα στην αγορά.

Διαβάστε Περισσότερα
SAFE

SAFE

Το SAFE είναι το απόλυτο εργαλείο για τον σχεδιασμό πλακών από οπλισμένο σκυρόδεμα και συστημάτων θεμελίωσης. Από την διάταξη του οπλισμού μέχρι την διαδικασία παραγωγής σχεδίων λεπτομερειών, το SAFE ενσωματώνει κάθε πτυχή της διαδικασίας σχεδιασμού, σε ένα εύκολο και έξυπνο περιβάλλον εργασίας. Το SAFE παρέχει απαράμιλλα οφέλη για τον μηχανικό, με τον πραγματικά μοναδικό συνδυασμό υπολογιστικής δύναμης, ολοκληρωμένων δυνατοτήτων και ευκολίας στην χρήση.

Διαβάστε Περισσότερα
Perform 3D

Perform 3D

Παραδοσιακά, ο αντισεισμικός σχεδιασμός βασιζόταν στην αντοχή της κατασκευής, που υπολογιζόταν με την χρήση της γραμμικής ελαστικής ανάλυσης. Από την στιγμή όμως που η ανελαστική συμπεριφορά έγινε επιτρεπτή για ισχυρές σεισμικές δονήσεις, έγινε εμφανές ότι η παραπάνω λογική δεν είναι πλήρως σωστή.

Διαβάστε Περισσότερα
CSiCOL

CSiCOL

Το CSiCOL είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο λογισμικού που χρησιμοποιείται για την ανάλυση και τον σχεδιασμό υποστυλωμάτων. Ο σχεδιασμός υποστυλωμάτων κάθε τύπου οπλισμένου σκυροδέματος ή υποστυλωμάτων με σύμμικτες διατομές, μπορεί να πραγματοποιηθεί από το πρόγραμμα. Το CSiCOL παρέχει έναν οδηγό γρήγορης σχεδίασης (“Quick Design Wizard”) ο οποίος καθοδηγεί τον χρήστη βήμα-βήμα σε όλη την διαδικασία σχεδιασμού υποστυλωμάτων.

Διαβάστε Περισσότερα
CSiDetail

CSiDetail

Το CSiDetail αποτελεί ένα αυτόνομο λογισμικό για την αυτόματη παραγωγή και εξαγωγή σχεδίων ξυλοτύπων, όψεων και προμέτρησης ποσοτήτων υλικών από αρχεία του Στατικού Πακέτου ETABS.

Διαβάστε Περισσότερα
CSiXCAD

CSiXCAD

Το CSiXCAD της Εταιρείας Computers and Structures Inc. είναι μία Add–on εφαρμογή για το AutoCAD® η οποία διευκολύνει την επεξεργασία των αποτελεσμάτων σχεδιασμού κατασκευών, τα οποία έχουν υλοποιηθεί στα λογισμικά ETABS® και SAP2000®, όπως επίσης κρατάει ιστορικό του σχεδιασμού.

Διαβάστε Περισσότερα

ACE-Hellas S.A.

Integrated Solutions