Λογισμικό CAD υψηλής συμβατότητας με το ACAD

GstarCAD 21 Professional

Collaborative Design & BIM Support

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Έκπτωση 20% σε κατόχους μόνιμης άδειας SCADA Pro 21 / SCADA SE 21 !

et|icon_pencil|j
η διαδικασία της σχεδίασης πιο γρήγορη από ποτέ
et|icon_loading|
ταχύτερη εκτέλεση των σχεδίων
et|icon_cogs|
εισαγωγή & εξαγωγή πολύπλοκων ΒΙΜ μοντέλων

Η πιο πολύτιμη εναλλακτική λύση CAD

Το GstarCAD 2021 βελτιστοποιεί τις λειτουργίες 3D με την προσθήκη μιας σειράς νέων εντολών.
Νέες δυνατότητες όπως το Rapid Dist, η εισαγωγή / εξαγωγή προσαρμοσμένων ρυθμίσεων και το σημείο cloud βελτιώνουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα για τη λήψη διαστάσεων δεδομένων, τη μεταφορά ρυθμίσεων χρήστη και την προβολή δεδομένων σημείου cloud.
Επιπλέον, οι σημαντικές βελτιώσεις της παλέτας εργαλείων και του επεξεργαστή Mtext θα ελαφρύνουν το φόρτο εργασίας και τη διαδικασία σχεδιασμού.

3D εντολές

Το GstarCAD 2021 προσθέτει μια σειρά εντολών 3D, όπως POLYSOLID, CONVTOMESH, CONVTOSOLID, CONVTOSURFACE, CONVTONURBS, PLANESURF, SURFOFFSET.

POLYSOLID

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή POLYSOLID για να δημιουργήσετε τρισδιάστατο στερεό σε σχήμα τοίχου απευθείας ή επιλέγοντας υπάρχουσες πολυλίνες. Ένα πολυστρωματικό σχεδιάζεται με τον ίδιο τρόπο όπως μια πολυγραμμή, η οποία δημιουργείται με συνεχόμενα ευθεία και καμπύλα τμήματα.

PLANESURF

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή PLANESURF για να δημιουργήσετε μια επίπεδη επιφάνεια επιλέγοντας κλειστά αντικείμενα ή καθορίζοντας τις αντίθετες γωνίες μιας ορθογώνιας επιφάνειας.

SURFOFFSET

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή SURFOFFSET για να δημιουργήσετε μια παράλληλη επιφάνεια σε μια καθορισμένη απόσταση από την αρχική επιφάνεια.

CONVTONURBS

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή CONVTONURBS για τη μετατροπή στερεών και διαδικαστικών επιφανειών σε επιφάνειες NURBS. Και μπορείτε να μετατρέψετε τα πλέγματα σε NURBS μετά τη μετατροπή τους σε στερεά ή επιφανειακά με εντολή CONVTOSOLID ή CONVTOSURFACE. Επιπλέον, αυτή η έκδοση προσθέτει επίσης μια σειρά λειτουργιών για εμφάνιση / απόκρυψη, προσθήκη, αφαίρεση NURBS.

CONVTOMESH

Τρισδιάστατα αντικείμενα όπως στερεά, κλειστές πολυγραμμές, περιοχές, τρισδιάστατες επιφάνειες, τρισδιάστατες επιφάνειες, πλέγματα πολυγώνων μπορούν να μετατραπούν σε αντικείμενα πλέγματος. Και τα αντικείμενα θα εξομαλυνθούν ταυτόχρονα με τη μετατροπή.

CONVTOSOLID

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή CONVTOSOLID για να μετατρέψετε κατάλληλα αντικείμενα όπως τρισδιάστατα μάτια, επιφάνειες, κλειστές πολυγραμμές και κύκλους σε στερεά 3D.

CONVTOSURFACE

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή CONVTOSURFACE για να μετατρέψετε τα κατάλληλα αντικείμενα σε επιφάνειες 3D.

Point Cloud

Το GstarCAD 2021 υποστηρίζει επεκτάσεις αρχείων cloud δύο σημείων (.rcp και .rcs) ως συνημμένο σε ένα σχέδιο. Οι χρήστες μπορούν να εφαρμόσουν το χρώμα αντικειμένου και τα χρώματα σάρωσης RGB για την εμφάνιση δεδομένων σημείου νέφους.

Rapid Dist

Το GstarCAD 2021 υποστηρίζει τώρα μια νέα εντολή RAPID DIST, η οποία μετρά την απόσταση και τη γωνία μεταξύ 2D αντικειμένων κατά μήκος του άξονα X, Y μετακινώντας γρήγορα το ποντίκι σας.

Tool Palette

Στο GstarCAD 2021, οι χρήστες μπορούν να εκκολάψουν αντικείμενα με μοτίβα εκκόλαψης από παλέτες εργαλείων σε οποιαδήποτε κλίμακα κάνοντας κλικ και μετακινώντας το ποντίκι σε αντικείμενα. Οι χρήστες μπορούν επίσης εύκολα να τροποποιήσουν τις ιδιότητες των μοτίβων καταπακτών.

Mtext Editor

Στο GstarCAD 2021, ο επεξεργαστής Mtext υποστηρίζει την αρίθμηση, την υπεργραφή, τη συνδρομή, τον συνδυασμό παραγράφων, τη μορφή κειμένου αντιστοίχισης και την προσθήκη διαγραφών σε επιλεγμένο κείμενο.

Γρηγορα, αξιοπιστα και 100% DWG συμβατα σχεδιαστικα (CAD) προγραμματα.

Η Gstarsoft είναι ο αναγνωρισμένος κορυφαίος πάροχος των 2D / 3D CAD προγραμμάτων και λύσεων για τις βιομηχανίες περιλαμβάνοντας AEC, μηχανολογικά, κατασκευαστικά, ηλεκτρικά, GIS, έρευνα και χαρτογράφηση, εργαλεία για πολιτικούς μηχανικούς.

Γρηγορα, αξιοπιστα και 100% DWG συμβατα σχεδιαστικα (CAD) προγραμματα.

Η Gstarsoft είναι ο αναγνωρισμένος κορυφαίος πάροχος των 2D / 3D CAD προγραμμάτων και λύσεων για τις βιομηχανίες περιλαμβάνοντας AEC, μηχανολογικά, κατασκευαστικά, ηλεκτρικά, GIS, έρευνα και χαρτογράφηση, εργαλεία για πολιτικούς μηχανικούς.

BIM Collaborative

GstarCAD Professional

3D VISUALIZATION

GstarCAD Architecture

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

GstarCAD Mechanical

CAD VIEWER APPLICATION

DWG
FastView

Επικοινωνείστε

Optimize Your Business Today!