ARCHLine.XP 2024
Νέα Χαρακτηριστικά

Με την αυτοματοποίηση στο επίκεντρο, το ARCHLine.XP 2024 ανοίγει μια νέα εποχή με εργαλεία που δεν έχετε ξαναδεί.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές προσεγγίζουν τα έργα τους.

Από ράστερ σε BIM:

Μετατροπή κατόψεων σε τρισδιάστατα μοντέλα

Το ARCHLine.XP 2024 εισάγει ένα επαναστατικό χαρακτηριστικό: την απρόσκοπτη μετατροπή των κατόψεων ράστερ σε λεπτομερή μοντέλα 3D BIM.

Με μερικά κλικ, οι σχεδιαστές μπορούν να δώσουν ζωή σε στατικές εικόνες και να μετατρέψουν την κάτοψη σε ένα δυναμικό τρισδιάστατο μοντέλο που περιέχει τοίχους, πόρτες και παράθυρα. Αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο αυξάνει την απόδοση, αλλά γεφυρώνει επίσης το χάσμα μεταξύ του παραδοσιακού σχεδιασμού και της τεχνολογίας αιχμής.

Πείτε αντίο στην πολυπλοκότητα των μη αυτόματων μετατροπών.

Αυτόματη μοντελοποίηση BIM από κατόψεις 2D DWG

Το ARCHLine.XP 2024 δημιουργεί αυτόματα μοντέλα BIM από κατόψεις 2D DWG. Αυτό το έξυπνο εργαλείο ερμηνεύει δισδιάστατα σχέδια και τα μετατρέπει σε τρισδιάστατο μοντέλο, επιταχύνοντας τη διαδικασία σχεδιασμού και δίνοντας στους σχεδιαστές περισσότερο χρόνο για δημιουργική εργασία.

εξαιρετικά λεπτομερείς και ακριβείς αναπαραστάσεις

Εισαγωγή Point Cloud σε μορφή .rcs και μορφή LAS (LASer)

Ενισχύοντας τη συμβατότητά του, το ARCHLine.XP 2024 υποστηρίζει την εισαγωγή μορφών αρχείων ReCap όπως RCS και RCP. Το μεγάλο πλεονέκτημα των RCS και RCP είναι ότι τα αρχεία ανοίγουν σχεδόν αμέσως.

Αυτή η μορφή επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώνουν εξαιρετικά λεπτομερείς και ακριβείς αναπαραστάσεις πραγματικών περιβάλλοντων στα σχέδιά τους.

Το LAS (LASer) είναι μια μορφή αρχείου σχεδιασμένη για την ανταλλαγή και την αρχειοθέτηση δεδομένων νέφους σημείου lidar.

προηγμένα εργαλεία

Εργαλεία σχεδίασης ζευκτών (TRUSS)

Τα προηγμένα εργαλεία του ARCHLine.XP 2024 επεκτείνονται με την υποστήριξη ζευκτών, οι αρχιτέκτονες μπορούν πλέον να δημιουργούν εύκολα δομές ζευκτών.

επανάσταση στη δημιουργία μιας διάταξης πλοκής

Απλοποιημένες διατάξεις σχεδίασης με Viewport

Η εισαγωγή του εργαλείου Viewport φέρνει επανάσταση στη δημιουργία μιας διάταξης πλοκής. Το ARCHLine.XP 2024 επιτρέπει στους σχεδιαστές να τακτοποιούν και να οργανώνουν αβίαστα τα σχέδιά τους, βελτιώνοντας τη συνοχή του έργου. Με το Viewport, οι αρχιτέκτονες μπορούν να διασφαλίσουν ότι κάθε πτυχή του έργου τους παρουσιάζεται με σαφήνεια και ακρίβεια.

τεράστια συλλογή αντικειμένων και υλικών

Ο ιστότοπος ARCHLine.XP 3D Warehouse που κυκλοφόρησε πρόσφατα λειτουργεί ως αμφίδρομο κέντρο περιεχομένου. Προσφέρει στους σχεδιαστές μια τεράστια συλλογή αντικειμένων και υλικών με δυνατότητα λήψης, ενώ μπορούν επίσης να ανεβάσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο, εμπλουτίζοντας τη σχεδιαστική παλέτα της κοινότητας

η υφή δεν συνδέεται με κάποιο αντικείμενο

Κλίμακα και περιστρεφόμενες υφές

Οι υφές μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος και να περιστραφούν απευθείας στα τρισδιάστατα στοιχεία, έτσι για παράδειγμα οι κόκκοι ξύλου των επίπλων μπορούν να ρυθμιστούν ρεαλιστικά.

ρεαλιστικά στοιχεία πεδίου

Ρεαλιστική αναπαράσταση περιβάλλοντος χώρου

Οι αρχιτέκτονες μπορούν πλέον να εμπλουτίσουν τα έργα τους με ρεαλιστικά στοιχεία πεδίου. Το ARCHLine.XP 2024 εισάγει βιβλιοθήκες για οδικές σημάνσεις, οδικές πινακίδες και άλλες αναπαραστάσεις τοποθεσιών, επιτρέποντας πιο ακριβή και καθηλωτική προσέγγιση των αρχιτεκτονικών σχεδίων.

έμφαση στην εμπειρία χρήστη και την προσβασιμότητα

Επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη

Το ARCHLine.XP 2024 διαθέτει επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία χρήστη και την προσβασιμότητα. Η διαισθητική διάταξη βελτιώνει την πλοήγηση, διασφαλίζοντας ότι οι σχεδιαστές έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εντολές και πλοήγηση.

οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες εκτελούνται με ακρίβεια

Περιτύλιγμα στρώματος για ακρίβεια

Το ARCHLine.XP 2024 εισάγει το τύλιγμα στρώσεων στα άκρα και τα ανοίγματα των τοίχων, επιτρέποντας καλύτερο έλεγχο στις λεπτομέρειες του σχεδιασμού. Αυτό το χαρακτηριστικό διασφαλίζει ότι οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες εκτελούνται με ακρίβεια, παρέχοντας στους αρχιτέκτονες το επίπεδο ελέγχου που απαιτείται για περίπλοκα και ακριβή σχέδια.

επανάσταση στον τρόπο ενημέρωσης των σχεδιαστών

Βοηθός AI ChatGPT

Το ARCHLine.XP 2024 περιλαμβάνει ένα παράθυρο AI ChatGPT που φέρνει επανάσταση στον τρόπο ενημέρωσης των σχεδιαστών. Αυτή η συσκευή λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός, βοηθώντας τους χρήστες να παραμένουν ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και λειτουργίες. Είτε χρειάζεστε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο είτε βοήθεια με το λογισμικό, η βοήθεια ChatGPT είναι έτοιμη να σας καθοδηγήσει.

ένταση που καθορίζεται στο αρχείο IES

Φωτομετρικές βελτιώσεις φωτός με προφίλ IES

Το ARCHLine.XP 2024 φορτώνει αυτόματα την ένταση που καθορίζεται στο αρχείο IES. Τα αρχεία IES μπορούν να ληφθούν από το ARCHLine.XP 3D Warehouse. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αρχεία IES ως μέρος του έργου ή σε άλλη κατηγορία διαθέσιμη για όλα τα έργα.

Ξεκινήστε Τώρα…

WordPress Lightbox