Επισκόπηση του ARCHLine.XP LT

ARCHLine.XP LT

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ BIM ΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ

Προσιτό λογισμικό 3D CAD / BIM για σχεδιασμό κτιρίων και παραγωγή πλήρους τεχνικής τεκμηρίωσης.

Furniture design

ΑΡΧΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ARCHLINE.XP

Το ARCHLine.XP είναι πολύ περισσότερο από ένας δημιουργός τρισδιάστατων μοντέλων.
Η κύρια διαφορά σε σύγκριση με ένα γενικής φύσεως δημιουργό μοντέλων όπου μπορείτε να μοντελοποιήσετε οτιδήποτε, το ARCHLine.XP λειτουργεί με συγκεκριμένα εργαλεία για κάθε δομικό στοιχείο.
Ο σχεδιασμός ενός τοίχου σημαίνει τον καθορισμό των σημείων αρχής και τέλους.
Το πλάτος που περιλαμβάνει τις στρώσεις του, το ύψος και τα υλικά του τοίχου καθορίζονται από τις ιδιότητες τοίχου. Οι πόρτες / παράθυρα είναι παραμετρικές, προκαθορισμένες και αποθηκευμένες σε βιβλιοθήκες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά έργα. Οι τοίχοι, οι πόρτες, τα παράθυρα και άλλα στοιχεία γίνονται άμεσα ορατά και στο 3D. Οι στέγες και τα δάπεδα μπορούν να συνδεθούν με το εξωτερικό περίγραμμα της κατασκευής ή να σχεδιάσουν ελεύθερα τα σχήματά τους.
Οι ίδιες αρχές εφαρμόζονται και σε άλλα δομικά στοιχεία.

Εργαλεία ομαδικής εργασίας

ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Γνωρίστε τον Wannes Malaise, έναν σχεδιαστή CAD / BIM από το Βέλγιο, μας λέει για τις εμπειρίες του στη χρήση του ARCHLine.XP για το σχεδιασμό ενός παραθαλάσσιου συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Πιο ακριβής σχεδιασμός

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

Το ARCHLine.XP LT χρησιμοποιεί γνωστά εργαλεία CAD, οπότε ο χρόνος εκπαίδευσης μειώνεται.
Το λογισμικό εισάγει ΒΙΜ παραμετρικά στοιχεία στη ροή εργασίας σας. Δεν θα σχεδιάζετε πια με γραμμές για να δημιουργήσετε τις αρχιτεκτονικές οντότητες. Θα σχεδιάσετε τοίχους, πλάκες, πόρτες και παράθυρα, τα οποία εμφανίζονται άμεσα τόσο σε 2D όσο και σε 3D απεικόνιση.
Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει σε μία προβολή, το λογισμικό θα ενημερώσει και όλες τις άλλες, όψεις, τομές, 2D και 3D απεικονίσεις. Πρόκειται για έναν συνολικό σχεδιασμό, όπου τα σφάλματα μπορούν αμέσως να φιλτραριστούν.

Ισχυρές αυτόνομες και ενσωματωμένες αποδόσεις

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Οι συνεργάτες σας χρησιμοποιούν διαφορετική πλατφόρμα λογισμικού; Κανένα πρόβλημα!

Ανταλλάξτε ελεύθερα σχέδια με άλλους χρήστες λογισμικού CAD και BIM χρησιμοποιώντας μορφές IFC ή DWG ™, DXF και RVT ™.

Συζητήσεις χρηστών ARCHLine.XP

ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ BIM ΚΑΙ RENDERING

ARCHLine.XP LT και ARCHLine.XP LIVE – Το τέλειο πακέτο.
Μεταμορφώστε το 3D μοντέλο σας από το ARCHLine.XP LT σε ARCHLine.XP LIVE και μπορείτε να δημιουργήσετε φωτορεαλιστικές εικόνες υψηλής ποιότητας, βίντεο και ζωντανές περιηγήσεις.
Το ARCHLine. XP LIVE επιτρέπει την οπτικοποίηση της αρχιτεκτονικής και των εσωτερικών χώρων σε πραγματικό χρόνο, προσομοιώνοντας φυτά που κινούνται στον αέρα, κυματίζοντας νερό και άλλα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά όπως συννεφιασμένος ουρανός, ηλιοβασίλεμα, άνθρωποι, οχήματα κ.λπ.
Δεν υπάρχει χρόνος απόδοσης, ώστε να μπορείτε να αντιδράτε άμεσα στα αιτήματα των πελατών σας, και να αντικατοπτρίζετε τις τροποποιήσεις σε λίγα λεπτά, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του έργου σας.
Το ARCHLine.XP LIVE πωλείται ξεχωριστά.

Ξεκινήστε Τώρα…

WordPress Lightbox