2024 – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!

Η ΠΥΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ BIM
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ARCHLINE.XP

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ACE·SHOP

ARCHLine.XP

Το πρόγραμμα

ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ARCHLine.XP

Professional

Λογισμικό 3D CAD / BIM για αρχιτεκτονική σχεδίαση, πλήρη τεχνική τεκμηρίωση, rendering, εσωτερική διακόσμηση, κουζίνες και μπάνια..

ARCHLine.XP

LT

Προσιτό λογισμικό 3D CAD / BIM για σχεδιασμό κτιρίων και παραγωγή πλήρους τεχνικής τεκμηρίωσης .

ARCHLine.XP

LIVE

Εύκολο στη χρήση λογισμικό οπτικοποίησης. Φωτορεαλιστική απόδοση σε πραγματικό χρόνο. Ο συγχρονισμός με ένα κλικ επιτρέπει τη μεταφορά του μοντέλου ARCHLine.XP BIM στο LIVE.

Το ARCHLine.XP είναι μια ευέλικτη, επαγγελματική BIM εφαρμογή που προσφέρει σχεδίαση 2D, μοντελοποίηση 3D, τεχνική τεκμηρίωση και δυνατότητες φωτορεαλιστικής απόδοσης (rendering) για ανάγκες αρχιτεκτονικές και εσωτερικής διακόσμησης.

Quality

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

Το ARCHLine.XP LT χρησιμοποιεί γνωστά εργαλεία CAD, οπότε ο χρόνος εκμάθησης μειώνεται.

Γιατί να μας επιλέξετε

Το λογισμικό εισάγει ΒΙΜ παραμετρικά στοιχεία στη ροή εργασίας σας. Δεν θα σχεδιάζετε πια με γραμμές για να δημιουργήσετε τις αρχιτεκτονικές οντότητες. Θα σχεδιάσετε τοίχους, πλάκες, πόρτες και παράθυρα, τα οποία εμφανίζονται άμεσα τόσο σε 2D όσο και σε 3D απεικόνιση.

^

Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει σε μία προβολή, το λογισμικό θα ενημερώσει και όλες τις άλλες, όψεις, τομές, 2D και 3D απεικονίσεις. Πρόκειται για έναν συνολικό σχεδιασμό, όπου τα σφάλματα μπορούν αμέσως να φιλτραριστούν.

WordPress Lightbox