Μετατροπή και επεξεργασία σαρωμένων αρχείων εικόνας

Το RaVe είναι μία αυτόνομη εφαρμογή για τη μετατροπή και την επεξεργασία σαρωμένων αρχείων εικόνας (Raster) σε διανυσματικά αρχεία (Vector) και την εξαγωγή τους σε αρχεία μορφής dwg ή dxf.

Η μετατροπή των σκαναρισμένων αρχείων σας απαλλάσσει από την εκ νέου δημιουργία τοπογραφικών διαγραμμάτων, την αποτύπωση αρχιτεκτονικών ή στατικών σχεδίων και γενικότερα σας προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε παλαιά σχέδια σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται αφού η εφαρμογή σας προσφέρει τη δυνατότητα καθαρισμού τους.

Το πλήθος των εργαλείων του Rave υποστηρίζει την εύκολη, ακριβή και γρήγορη μετατροπή σχεδίων, ακόμη και αυτών που έχουν δημιουργηθεί από φωτογράφηση με κινητό τηλέφωνο. Η ταχύτητα επεξεργασίας των σχεδίων και το επίπεδο ποιότητας των τελικών αρχείων, είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του RaVe έναντι άλλων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες σήμερα στην αγορά.

Το RaVe εύκολο και γρήγορο στη χρήση, επιτρέπει την ταχύτατη επεξεργασία του σαρωμένου σχεδίου και την προετοιμασία του για την αυτόματη παραγωγή αρχείου dwg ή dxf. Περιλαμβάνει εργαλεία για τη βελτίωση της ποιότητας του σαρωμένου σχεδίου και την προσαρμογή του σε σωστή κλίμακα πριν τη μετατροπή. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η αυτόματη μετατροπή σαρωμένων σχεδίων σε διανυσματική μορφή, η εισαγωγή αρχείων BITMAP, JPEG, PNG, TIFF, PCX και TGA, η εξαγωγή σε διανυσματικά αρχεία Autodesk DWG και DXF, η διόρθωση της κλίμακας του σχεδίου, η βελτίωση της ποιότητας του σαρωμένου σχεδίου και η λειτουργία προκαθορισμένων ρυθμίσεων για τη βέλτιστη μετατροπή της εικόνας σε διανύσματα.

Το RaVe είναι μία αυτόνομη εφαρμογή μετατροπής και διόρθωσης σαρωμένων αρχείων εικόνας (Raster) σε διανυσματικά αρχεία (Vector). Το όφελος από τη χρήση της εφαρμογής από το σύνολο των ειδικοτήτων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατασκευών, όπως αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι, κατασκευαστές, εργολάβοι δημοσίων και ιδιωτικών έργων, σχεδιαστές κλπ. είναι πολύ μεγάλο, καθώς πλέον εύκολα και γρήγορα μπορούν να βελτιώσουν υπάρχοντα σχέδια ή ακόμη και να επεξεργαστούν σχέδια τα οποία βρίσκονται μόνο σε έντυπη μορφή.

Μέσω της χρήσης του RaVe και της αποθήκευσης των αρχείων που δημιουργούνται σε μορφή dwg ή dxf, δεν είναι απαραίτητη πλέον η εκ νέου δημιουργία τοπογραφικών διαγραμμάτων, η αποτύπωση αρχιτεκτονικών ή στατικών σχεδίων, ενώ δίνεται και η δυνατότητα επεξεργασίας παλαιών σχεδίων σε έντυπη μορφή σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται αφού το Rave προσφέρει τη δυνατότητα του «καθαρισμού» των σαρωμένων (scanned) σχεδίων.

Τα δεκάδες έξυπνα εργαλεία που περιλαμβάνει το πρόγραμμα δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να επεξεργαστεί κάθε είδους σκαναρισμένο σχέδιο και σε πολύ λίγο χρόνο να έχει παραγόμενο αποτέλεσμα σε ηλεκτρονική μορφή (dwg,dxf) με ποιότητα εφάμιλλη ενός νέου σχεδίου.

Το RaVe είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για τους μηχανικούς, τους σχεδιαστές και για οποιονδήποτε ασχολείται με νέες μελέτες, ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων, αποτυπώσεις υφιστάμενων κατασκευών και αποτελεί το απαραίτητο συνοδευτικό εργαλείο για οποιαδήποτε CAD εφαρμογή.

Απευθύνεται κυρίως σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, κατασκευαστές, εργολάβους δημοσίων και ιδιωτικών έργων, εφαρμοστές, κλπ.

Ελάχιστες απαιτήσεις του RaVe.

• Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium (compare Windows 7 versions); Microsoft® Windows Vista® Enterprise, Business, Ultimate, or Home Premium (SP2 or later) (compare Windows Vista versions); or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later)

• For Windows Vista or Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology; for Windows XP: Intel Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 technology

• 2 GB RAM

• 1.5 GB ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο.

• Ανάλυση κάρτας γραφικών 1,024 x 768 με true color

• Microsoft® Internet Explorer® 7.0 ή πιο καινούργιο.

• Εγκατεστημένη κάρτα ήχου για τα multimedia μαθήματα.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

Εγχειρίδιο Χρήσης

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε την εφαρμογή Δ Ω Ρ Ε Α Ν

Για να αποκτήσετε το συγκεκριμένο προϊόν, επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων της ACE-Hellas στα παρακάτω τηλέφωνα:

  • Αθήνα : 210-6068600

Επίσης, η ACE-Hellas προωθεί τα προιόντα και τις υπηρεσίες της μέσα από ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε ποιος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης βρίσκεται στην περιοχή σας.

Εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές