Select Page

Στρατηγική συνεργασία ACEHellas και Civiltech

Αθήνα, Μάρτιος 2020 –  Η ACE-Hellas και η Civiltech, εταιρίες πληροφορικής με εξειδίκευση στο τεχνικό λογισμικό, εγκαινιάζουν μια νέα στρατηγική συνεργασία με στόχο την προβολή και την προώθηση των καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων λογισμικού που διαθέτουν οι δύο εταιρείες. Μέσω αυτής της συνεργασίας, αξιοποιώντας σημαντικές συνέργειες, οι δύο εταιρείες θα μπορέσουν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών σε φιλικές τιμές.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών δεν θα περιορίζεται στον εμπορικό τομέα, αλλά θα επεκτείνεται στην ολοκληρωμένη διασύνδεση (integration) των εφαρμογών μεταξύ τους, μια συνέργεια που καθίσταται εφικτή χάρη στην εμπειρία που έχει αποκτηθεί και από τις δύο εταιρείες στις τεχνολογίες BIM και στα καθιερωμένα πρωτόκολλα επικοινωνίας για κατασκευαστικά έργα (ifc, dwg και dxf). Στα πλαίσια αυτών των συνεργειών, παλιοί και νέοι χρήστες των λογισμικών της ACE Hellas και της Civiltech θα διαπιστώσουν πολύ σύντομα σημαντικά οφέλη από τη διασύνδεση των αρχιτεκτονικών και στατικών εφαρμογών με τα πληροφοριακά συστήματα e-Άδειες και e-Κτηματολόγιο, μέσω της αυτόματης μεταφοράς των στοιχείων της δόμησης, της κεντρικής διαχείρισης μελετών και μελετητών και της ψηφιακής υπογραφής τευχών και σχεδίων.

Οι δύο εταιρείες δραστηριοποιούνται στην αγορά των μηχανικών και διακρίνονται για την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την καινοτομία των εξειδικευμένων προϊόντων – λύσεων και υπηρεσιών που διαθέτουν, σε όλους τους τομείς τεχνικού λογισμικού. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτουν εφαρμογές για την έκδοση οικοδομικών αδειών, για την εκπόνηση αρχιτεκτονικών, στατικών και ενεργειακών μελετών, για την οικονομική διαχείριση έργων, για τη ρύθμιση αυθαιρέτων κατασκευών, για τη διαχείριση ΑΕΚΚ, και για τη διαχείριση ψηφιακής υπογραφής.

Η ACE-Hellas Α.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων, κατέχει δε ηγετική θέση στον τομέα λογισμικού για τους μηχανικούς και τον κατασκευαστικό κλάδο. Πελάτες σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν τα προϊόντα της ACE-Hellas για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε επιτυχημένα έργα. Ισχυρές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια με πολυεθνικές εταιρίες όπως η CSI, Microsoft, Autodesk, HP, και Contex, επέτρεψαν στην ACE-Hellas να αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο πελατών που ξεπερνά τις 15.000 επιχειρήσεις. Σημαντικές επενδύσεις σε Έρευνα & Ανάπτυξη, έχουν καθιερώσει την εταιρεία πρωτοστάτη στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, μελέτης και κατασκευής κτιρίων. Η πρωτοποριακή προσαρμογή και εφαρμογή των Ευρωκωδίκων και των κανονισμών της Σαουδικής Αραβίας, παρείχε στην ACE-Hellas τεράστια εμπειρία σε παραγωγή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας, που πληροί όλους τους ευρωπαϊκούς και εθνικούς κανονισμούς. Σήμερα, η ACE-Hellas έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο κανάλι και δίκτυο διανομής.

Η Civiltech Α.Ε. ιδρύθηκε το 1998 και διανέμει πλήθος δημοφιλών εφαρμογών για μηχανικούς. Η προσήλωση των στελεχών της στην ανάπτυξη και στη διάθεση καινοτόμων υπηρεσιών και εφαρμογών λογισμικού έφερε την εταιρεία σε δεσπόζουσα θέση στους τομείς της δόμησης, της αυθαίρετης δόμησης, της ενέργειας και της ψηφιακής υπογραφής.  Η Civiltech ανταποκρίθηκε έγκαιρα στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών που παρέχει ο σύγχρονος μηχανικός, διαθέτοντας καινοτόμες λύσεις για την ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων και τις ηλεκτρονικές υποβολές στα συστήματα e-Άδειες, e-Κτηματολόγιο, Ε.ΥΠ.Ε.Ν.,  δηλώσεων αυθαιρέτων, αμοιβών κ.ά. Επίσης, ανέπτυξε σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα της ψηφιακής υπογραφής, με εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες έκδοσης ψηφιακού πιστοποιητικού για μηχανικούς. Το ενεργό πελατολόγιο της εταιρείας υπερβαίνει τους 15.000 μηχανικούς, κατασκευαστικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Οι καινοτόμες εφαρμογές της Civiltech χρησιμοποιούνται σήμερα από πολλές Υ.ΔΟΜ. για τον έλεγχο μικρών και μεγάλων έργων.

Η κα. Πέννυ Ιωακείμ, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ACE-Hellas δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Η συνεργασία αυτή μας βοηθά να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας να προσφέρουμε εύρος καταξιωμένων λύσεων στους πελάτες μας και να διευρύνουμε διαρκώς την παρουσία μας στην αγορά με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον των πελατών μας και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή τους».

Αντίστοιχα, ο κ. Αλέξανδρος Βουσβούνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Civiltech δήλωσε: «Είμαστε σίγουροι ότι η στρατηγική συνεργασία με την ACE-Hellas θα οδηγήσει στη διεύρυνση των προσφερόμενων λύσεων λογισμικού και θα βελτιώσει θεαματικά την παραγωγικότητα των χρηστών μας».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.com και με την Civiltech, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civiltech.gr.

WordPress Lightbox