Select Page

Σεμινάριο ACE ERP eCM για Δημόσια Έργα της ACE-Hellas στη Λάρισα

Λάρισα, Φεβρουάριος 2017 – Η ACE-Hellas, η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνικού λογισμικού σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργάνωσε στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2017 στην Λάρισα (αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας) εκπαιδευτικά σεμινάρια για Δημόσια Έργα ACE ERP eCM.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν ανά ειδικότητα των συμμετεχόντων τα εξής σεμινάρια:  Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 για εργολήπτες δημοσίων έργων και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 για μελετητές δημοσίων έργων. Αξίζει να σημειώσουμε πως, αμφότερες οι εκδηλώσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο και από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξαν όσων τα παρακολούθησαν.

Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, τη καινούρια σύγχρονη και βελτιωμένη έκδοση του καταξιωμένου προγράμματος Διαχείρισης Δημοσίων Έργων ACE ERP eCM (κορυφαίο διαχειριστικό πρόγραμμα για εργολήπτες και  μελετητές δημοσίων έργων), ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και για το νέο Νομοθετικό πλαίσιο των δημοσίων έργων Ν.4412/8.8.2016 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)».

Σχετικά με, το ACE ERP eCM αξίζει να αναφέρουμε ότι, έχει τη μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση πελατών, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, ενώ ο μεγάλος αριθμός χρηστών πιστοποιεί ότι, το ACE ERP eCM χαρακτηρίζεται από πληρότητα, αξιοπιστία και ευκολία χρήσης.

Mε την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα. Μαριάννα Μυρσιλίδου μεταλλειολόγος μηχανικός Ε.Μ.Π.

Πληροφορίες για την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας www.ace-hellas.gr. 


Σύντομο προφίλ της ACE-Hellas:

H ACE-Hellas AE, ιδρύθηκε το 1979 και είναι μέλος του ομίλου Quest, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα λογισμικού για τους μηχανικούς και τον κατασκευαστικό κλάδο. Πελάτες σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν το λογισμικό της ACE-Hellas για να μετατρέψουν αξιόπιστα τις ιδέες τους σε επιτυχημένα έργα. Ισχυρές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια με πολυεθνικές εταιρίες όπως η CSI, Microsoft, Autodesk, HP, και Contex, επέτρεψαν στην ACE-Hellas να αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο πελατών που ξεπερνά τις 12000 επιχειρήσεις. Σημαντικές επενδύσεις σε Έρευνα & Ανάπτυξη, έχουν καθιερώσει την εταιρεία πρωτοστάτη στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, μελέτης και κατασκευής κτιρίων. Η πρωτοποριακή προσαρμογή και εφαρμογή των Ευρωκωδίκων και των κανονισμών της Σαουδικής Αραβίας, παρείχε στην ACE-Hellas τεράστια εμπειρία σε παραγωγή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας, που πληρεί όλους τους ευρωπαϊκούς και εθνικούς κανονισμούς. Σήμερα, η ACE-Hellas φέρνει την επανάσταση στην μηχανική με αιχμή του δόρατος το ACE OCP, την πρώτη προηγμένη πλατφόρμα βελτιστοποίησης στον κόσμο, που εξασφαλίζει στους πελάτες μείωση κόστους των υλικών και του χρόνου κατασκευής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας, αξιοπιστίας, απόδοσης και ασφάλειας. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο κανάλι και δίκτυο διανομής.

Υπεύθυνη επικοινωνίας  ACE-Hellas:                   

Πέννυ Ιωακείμ                                                 

Τηλ: 2106068636               Fax: 2106068699                                              

Κιν: 6946907908                E-mail: [email protected]

WordPress Lightbox