Select Page

Σήμερα παρουσιάζεται η νέα έκδοση του SCADA Pro στο Golden-i στο Μαρούσι

Αθήνα, Ιούνιος 2013 – Τη νέα έκδοση του SCADAPro, της εφαρμογής που αποτελεί πρότυπο στη στατική και δυναμική ανάλυση κατασκευών, παρουσιάζει η ACEHellas σήμερα 26 Ιουνίου στις 17:30 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων και παρουσιάσεων του καταστήματος Goldeni στο εμπορικό κέντρο GoldenHall στο Μαρούσι. Η παρουσίαση, με δωρεάν συμμετοχή για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν, απευθύνεται σε μηχανικούς και  επαγγελματίες που ασχολούνται με τις κατασκευές και ειδικότερα με τις στατικές μελέτες.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής SCADAPro περιλαμβάνει τον Κανονισμό επεμβάσεων και την Pushover ανάλυση για την αποτίμηση των υφιστάμενων κατασκευών, τους Ευρωκώδικες καθώς και τη Φέρουσα Τοιχοποιία με EC6. Στην παρουσίαση οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη βοήθεια που προσφέρει η εφαρμογή στην εκπόνηση μελετών αποτίμησης της φέρουσας ικανότητας ενός υφιστάμενου δομήματος, το πλαίσιο κανονισμών για νέες και υφιστάμενες κατασκευές και γενικότερα για την ισχύουσα νομοθεσία για αυθαίρετες ή σεισμόπληκτες κατασκευές μέσω του ΚΑΝ.ΕΠΕ. και του Ευρωκώδικα 8. Επίσης θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις Στάθμες Επιτελεστικότητας και αξιοπιστίας δεδομένων καθώς και τις απαραίτητες διερευνητικές εργασίες που απαιτούνται για τον έλεγχο της στατικής επάρκειας μιας κατασκευής, καθώς και για τη διαδικασία της ανελαστικής στατικής ανάλυσης –PushOver, στα πλαίσια της οποίας αναλύονται έννοιες όπως η στοχευμένη μετακίνηση και η καμπύλη αντίστασης. Θα παρατεθεί δε και παράδειγμα στατικής μελέτης κτιρίου από φέρουσα τοιχοποιία με Ευρωκώδικα 6.

Η εφαρμογή SCADAProEurocodes ενσωματώνει τη νέα νομοθεσία με τους Ευρωκώδικες και αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη λύση για κάθε δομοστατική μελέτη, προσφέροντας μια ενιαία πλατφόρμα σχεδιασμού και ανάλυσης κατασκευών για κτίρια από σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο ή/και φέρουσα τοιχοποιία. Συνεργάζεται άριστα με τα προγράμματα ARCHlineXP, RevitStructure και AutoCΑD καθώς και με όλα τα αρχιτεκτονικά προγράμματα, αφού αναγνωρίζει αυτόματα διατομές από οποιοδήποτε υλικό μέσω αρχείων dwg ή dxf. Η εφαρμογή PushOver – ΚΑΝΕΠΕ δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει µη γραµµική ανάλυση σε συνδυασμό με τον κανονισμό επεμβάσεων ώστε να γίνει η αποτίμηση της φέρουσας ικανότητας σε υφιστάμενα κτίρια.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δώρων ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων και εφαρμογών σε ειδικές τιμές. Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο κος Γιώργος Τσιαμτσιακίρης, πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π. και διευθυντής του τμήματος CAD της ACEHellas.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACEHellas, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr.

 

Σύντομο προφίλ της ACE-Hellas

Η ACEHellasAE (www.acehellas.gr) ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο της πληροφορικής (Apple, Dell, HP, Contex, Microsoft, Autodesk, κ.ά.) και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει περισσότερες από 7.000 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ACEHellas έχει αναπτύξει πέντε τομείς δραστηριοποίησης: CADSolutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη εφαρμογών τεχνικού λογισμικού), MobileSolutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη πρωτοποριακών mobile εφαρμογών), HardwareSolutions (διάθεση και τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού του γραφείου σας), ERPSolutions (ανάπτυξη και διάθεση ERP/CRM εφαρμογών) και RetailSolutions (καταστήματα Goldeni, προϊόντα και αξεσουάρ λιανικής).

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας:

Πέννυ Ιωακείμ

Τηλ: 2106068636

Κιν: 6946907908

Fax: 2106068699

E-mail: [email protected] 

 

WordPress Lightbox