Select Page

Νέα σεμινάρια για μηχανικούς από την ACE-Hellas στην Κέρκυρα

Αθήνα, Ιούνιος 2013 – Ένα ακόμη διήμερο με μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα και ένα σεμινάριο για μηχανικούς και επαγγελματίες που ασχολούνται με τις κατασκευές και ειδικότερα με τις στατικές μελέτες, πραγματοποίησε στις 19 και 20 Ιουνίου στην πόλη της Κέρκυρας η ACE–Hellas. Η ημερίδα, τελούσε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος – Τ.Τ. Κέρκυρας.

Στο πρόγραμμα της ημερίδας περιλήφθησαν θέματα που αφορούν στον κανονισμό επεμβάσεων και την PushOverανάλυση για την αποτίμηση των υφιστάμενων κατασκευών, οι νέοι Ευρωκώδικες, η ολοκληρωμένη λύση για κάθε δομοστατική μελέτη SCADAPRO, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η εσωτερική διακόσμηση με το ARCHline.XP, η ενεργειακή ανάλυση των κτιρίων και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά μέσω της εφαρmογής Ecoline, αλλά και η ψηφιοποίηση σκαναρισμένων σχεδίων με την εφαρμογή Rave.

Μέσω των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος το πλαίσιο κανονισμών για νέες και υφιστάμενες κατασκευές και γενικότερα να ενημερωθούν για την ισχύουσα νομοθεσία για αυθαίρετες ή σεισμόπληκτες κατασκευές μέσω του ΚΑΝ.ΕΠΕ. και των Ευρωκωδίκων.

Η εφαρμογή SCADAProEurocodes που παρουσιάστηκε, ενσωματώνει τη νέα νομοθεσία με τους Ευρωκώδικες και αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη λύση για κάθε δομοστατική μελέτη, προσφέροντας μια ενιαία πλατφόρμα σχεδιασμού και ανάλυσης κατασκευών για κτίρια από σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο ή/και φέρουσα τοιχοποιία. Συνεργάζεται άριστα με τα προγράμματα ARCHline.XP, RevitStructure και AutoCΑD καθώς και με όλα τα αρχιτεκτονικά προγράμματα, αφού αναγνωρίζει αυτόματα διατομές από οποιοδήποτε υλικό μέσω αρχείων dwg ή dxf. Η εφαρμογή PushOver – ΚΑΝΕΠΕ δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει µη γραµµική ανάλυση σε συνδυασμό με τον κανονισμό.

Στην ύλη του σεμιναρίου διάρκειας 5 ωρών, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν μία παρουσίαση του προβλήματος αποτίμησης της φέρουσας ικανότητας υφισταμένου δομήματος, να ενημερωθούν για το πλαίσιο των κανονισμών και της ισχύουσας νομοθεσίας στις κατασκευές, παραδείγματα μελέτης με το SCADAPro, προσωμοιώσεις, αναλύσεις και πολλά άλλα.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τις ολοκληρωμένες εφαρμογές για μηχανικούς της ACE-Hellas, σε προνομιακή τιμή, ενώ μετά το πέρας της ημερίδας πραγματοποιήθηκε και κλήρωση με πλούσια δώρα. Εισηγητής ήταν ο Γιώργος Τσιαμτσιακίρης, πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π. και διευθυντής του τμήματος CAD της ACE-Hellas. Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής, δοκιμαστική επαγγελματική άδεια χρήσης του SCADA Pro, εκπτώσεις για αγορά εφαρμογών, αλλά και το βιβλίο με τίτλο «Ευρωκώδικες, αντισεισμικός σχεδιασμός».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE–Hellas, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr. Για το πρόγραμμα των σεμιναρίων της ACE–Hellas σε όλη την Ελλάδα και δήλωση συμμετοχής σε αυτά μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα https://www.ace-hellas.gr/support/support_new.asp?by_sup=50&lang=el.

 

Σύντομο προφίλ της ACE-Hellas

Η ACE–HellasAE (www.ace–hellas.gr) ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο της πληροφορικής (Apple, Dell, HP, Contex, Microsoft, Autodesk, κ.ά.) και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει περισσότερες από 7.000 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ACE–Hellas έχει αναπτύξει πέντε τομείς δραστηριοποίησης: CADSolutions(ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη εφαρμογών τεχνικού λογισμικού), MobileSolutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη πρωτοποριακών mobile εφαρμογών), HardwareSolutions (διάθεση και τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού του γραφείου σας), ERPSolutions (ανάπτυξη και διάθεση ERP/CRM εφαρμογών) και RetailSolutions (καταστήματα Golden–i, προϊόντα και αξεσουάρ λιανικής).

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας:

Πέννυ Ιωακείμ

Τηλ: 2106068636

Κιν: 6946907908

Fax: 2106068699

E-mail: [email protected] 

WordPress Lightbox