Select Page

Ημερίδες για Στατικές Μελέτες της ACE-Hellas για μηχανικούς στη Κύπρο

Κύπρος, Μάρτιος 2017 – Η ACE-Hellas στις 4 και 5 Απριλίου 2017, η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνικού λογισμικού σε Ελλάδα και Κύπρο, θα διοργανώσει στη Κύπρο, ΔΩΡΕΑΝ ημερίδες για επαγγελματίες μηχανικούς με σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων πολιτικών μηχανικών στις νέες συνθήκες της αγοράς σε συνδυασμό με το υφιστάμενο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο που αφορά την αποτίμηση, ενισχύσεις και επεμβάσεις υφιστάμενων κατασκευών καθώς και σύγχρονες λύσεις στην μελέτη νέων κατασκευών από όλο το φάσμα των διαθέσιμων υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ΔΩΡΕΑΝ ημερίδες:

  • Τρίτη 4 Απριλίου, στις 17:00, στο Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο – Ιστορικό Αρχείο – Κέντρο Μελετών Λεμεσού, στη Λεμεσό
  • Τετάρτη 5 Απριλίου, στις 17:00, στο ξενοδοχείο Paphos Gardens, στην Πάφο

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων η ACE-Hellas, θα παρουσιάσει τις νέες προκλήσεις στο σχεδιασμό και ανασχεδιασμό κατασκευών που φέρει το SCADA Pro 16 ή πιο απλά, η κορυφαία εφαρμογή στατικής και δυναμικής ανάλυσης!

Υπενθυμίζουμε πως, ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του SCADA Pro 16 είναι η απλοποίηση των διαδικασιών, γεγονός που εξασφαλίζει ταχύτητα στο σχεδιασμό και την εκτέλεση ακόμα και των πιο περίπλοκων έργων. Στο λογισμικό περιλαμβάνονται όλοι οι κανονισμοί που ισχύουν ανά την Ελληνική επικράτεια, καθώς και οι αντίστοιχοι Ευρωκώδικες. Διατίθεται σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Πολωνικά), περιλαμβάνει τα εθνικά προσαρτήματα πέντε κρατών της Ε.Ε. (Ελλάδα, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Κύπρος), ενώ ενσωματώνει και κανονισμούς που ισχύουν στα Αραβικά κράτη και αφορούν, στα φορτία και στο σχεδιασμό κτιρίων από σκυρόδεμα, χάλυβα και φέρουσα τοιχοποιία (SBC).

Τις ανεξάντλητες δυνατότητες του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τις αξιολογήσουν στην πράξη, καθώς θα ακολουθήσει επίδειξη σύγχρονης ανάλυσης και σχεδιασμού κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία καθώς και τρόποι αποκατάστασης και ενίσχυσης τους. Επιπλέον, θα αναλυθεί και το υφιστάμενο Νομοθετικό πλαίσιο (ΚΑΝ.ΕΠΕ, EC8-3) που αφορά στην Αποτίμηση και την Επισκευή-Ενίσχυση των υφιστάμενων κατασκευών και θα παρουσιαστούν  παραδείγματα εφαρμογής με το SCADA Pro 16. Κατόπιν θα γίνει αναφορά για την εφαρμογή του νέου ΦΕΚ Β350 – 17/02/2016, σύμφωνα με το οποίο αντικαθίσταται το παράρτημα Ε του ΕΑΚ, τροποποιώντας έτσι το Νομοθετικό πλαίσιο για τις Προσθήκες, τις Αλλαγές Χρήσης, τις Αλλαγές Σπουδαιότητας, καθώς και τις Αλλαγές Δομικού Συστήματος.

Στην «ατζέντα» της ACE-Hellas ωστόσο, περιλαμβάνεται και η παρουσίαση μίας ευτυχούς συγκυρίας, που δεν είναι άλλη, από την συνεργασία με την Computers and Structures Inc. (CSI): την  ηγέτιδα και κορυφαία εταιρεία διεθνώς, στην ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού για τη μελέτη δομικών κατασκευών.  Αιχμές του δόρατος της CSI σε παγκόσμιο επίπεδο, τα εξής πέντε βασικά πακέτα λογισμικού που παράγει: SAP2000, ETABS, CSiBridge, SAFE και PERFORM-3D. Ωστόσο οι συμμετέχοντες στις ημερίδες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις αυξημένες δυνατότητες των νέων εκδόσεων, ETABS 2016 και SAP2000 v.19, αλλά και τη διασύνδεση τους με το SCADA Pro.

Παράλληλα, θα παρουσιασθεί το λογισμικό ACE OCP (optimization computing platform), που είναι plugin για τα προϊόντα της CSI (SAP2000 και ETABS), και αποτελεί υπολογιστική πλατφόρμα γενικής βελτιστοποίησης κατασκευών ρεαλιστικής κλίμακας. Προκειμένου να μπορέσει να εφαρμοσθεί στην καθημερινή πρακτική των μηχανικών, υλοποιείται μέσα σε ένα καινοτόμο υπολογιστικό πλαίσιο, και βασίζεται στην αιχμή της τεχνολογίας της βελτιστοποίησης. Καλύπτει όλα τα δομικά υλικά που υποστηρίζουν τα προϊόντα της CSI όπως είναι το οπλισμένο σκυρόδεμα, το χάλυβα, το αλουμίνιο κλπ.

Τέλος, θα γίνει και ενημέρωση για τα τρέχοντα υλικά δομητικών ενισχύσεων από την πλέον καινοτόμο εταιρεία σε πρωτοποριακά δομικά υλικά, SIKA Hellas.

Mε την ολοκλήρωση κάθε ημερίδας θα ακολουθήσουν προσφορές/κληρώσεις δώρων.

Πληροφορίες για την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, καθώς επίσης και δωρεάν δήλωση συμμετοχής για τις ημερίδες, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας www.ace-hellas.gr


 Σύντομο προφίλ της ACE-Hellas:

H ACE-Hellas AE, ιδρύθηκε το 1979 και είναι μέλος του ομίλου Quest, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα λογισμικού για τους μηχανικούς και τον κατασκευαστικό κλάδο. Πελάτες σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν το λογισμικό της ACE-Hellas για να μετατρέψουν αξιόπιστα τις ιδέες τους σε επιτυχημένα έργα. Ισχυρές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια με πολυεθνικές εταιρίες όπως η CSI, Microsoft, Autodesk, HP, και Contex, επέτρεψαν στην ACE-Hellas να αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο πελατών που ξεπερνά τις 12000 επιχειρήσεις. Σημαντικές επενδύσεις σε Έρευνα & Ανάπτυξη, έχουν καθιερώσει την εταιρεία πρωτοστάτη στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, μελέτης και κατασκευής κτιρίων. Η πρωτοποριακή προσαρμογή και εφαρμογή των Ευρωκωδίκων και των κανονισμών της Σαουδικής Αραβίας, παρείχε στην ACE-Hellas τεράστια εμπειρία σε παραγωγή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας, που πληρεί όλους τους ευρωπαϊκούς και εθνικούς κανονισμούς. Σήμερα, η ACE-Hellas φέρνει την επανάσταση στην μηχανική με αιχμή του δόρατος το ACE OCP, την πρώτη προηγμένη πλατφόρμα βελτιστοποίησης στον κόσμο, που εξασφαλίζει στους πελάτες μειώση κόστους των υλικών και του χρόνου κατασκευής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας, αξιοπιστίας, απόδοσης και ασφάλειας. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο κανάλι και δίκτυο διανομής. 

Υπεύθυνη επικοινωνίας  ACE-Hellas:                   

Πέννυ Ιωακείμ                                                 

Τηλ: 2106068636               Fax: 2106068699                                              

Κιν: 6946907908                E-mail: [email protected] 

WordPress Lightbox