Select Page

Η ACE-Hellas συμμετέχει στην έκθεση Cyprus Constructions στη Κύπρο

Κύπρος, Σεπτέμβριος 2016 –  Η ACE-Hellas για 5η συνεχή χρονιά θα δώσει το παρών στην πλέον σημαντική έκθεση του κατασκευαστικού τομέα, την Cyprus Constructions 2016 που θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016  στο εκθεσιακό κέντρο EXPOCYPRUS στην Λευκωσία. Στο περίπτερο της ACE–Hellas (Hall 6/Booth 640c) θα λάβει χώρα, ένα εξόχως σημαντικό γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών και αφορά σε μία καινοτομία η οποία θέτει κυριολεκτικά νέα δεδομένα στο κατασκευαστικό κλάδο. Το όνομα αυτής;

SCADA Pro ή πιο απλά, το κορυφαίο πρόγραµµα στατικής και δυναµικής ανάλυσης κατασκευών, που διατίθεται πλέον σε ειδική έκδοση με πλήρεις λειτουργίες. Το κύριο χαρακτηριστικό του SCADA Pro είναι η απλοποίηση των διαδικασιών γεγονός που εξασφαλίζει ταχύτητα στην εκτέλεση ακόμα και των πιο περίπλοκων έργων. Επιπλέον δε, περιλαμβάνει όλους τους κανονισμούς που ισχύουν ανά την Ελληνική επικράτεια, καθώς και τους αντίστοιχους Ευρωκώδικες και τα εθνικά προσαρτήματα αυτών. To SCADA Pro είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και περιλαμβάνει το εθνικό προσάρτημα της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Κύπρου. Επιπλέον, στο SCADA Pro αναπτύσσονται και οι Αραβικοί κανονισμοί που αφορούν τα φορτία και το σχεδιασμό κτηρίων από σκυρόδεμα, μεταλλικών και φέρουσα τοιχοποιία (SBC).

Οι ενσωματωμένες βελτιωμένες  λειτουργίες, αλλά και οι νέες δυνατότητες και εντολές, τα πανίσχυρα εργαλεία του νέου προγράμματος όσον αφορά στην ανάλυση και το σχεδιασμό κατασκευών από, οπλισμένο σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο και φέρουσα τοιχοποιία.  Το δίχως άλλο, μονόδρομος η επιλογή του! Και για του λόγου το αληθές, η ACE-Hellas, κατά το τριήμερο της έκθεσης θα προχωρήσει σε μία σειρά επιδείξεων που θα περιλαμβάνουν, σχεδιασμό κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία και τρόπους αποκατάστασης και ενίσχυσης τους.

Ένα επιπλέον στοιχείο που πιστοποιεί τα ιδιαίτερα εξελιγμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας του SCADA Pro, είναι φυσικά και η πλήρης εναρμόνιση του με το καινούριο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά, στο σχεδιασμό και ανασχεδιασμό υφιστάμενων κατασκευών.

Στην «ατζέντα» της ACE-Hellas ωστόσο, περιλαμβάνεται και η παρουσίαση μίας ευτυχούς συγκυρίας, που δεν είναι άλλη, από την συνεργασία με την Computers and Structures Inc. (CSI). Την  ηγέτιδα και κορυφαία εταιρεία διεθνώς, στην ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού για τη μελέτη δομικών κατασκευών με αιχμές του δόρατος, τα πέντε βασικά πακέτα λογισμικού που παράγει η CSI: SAP2000, ETABS, CSiBridge, SAFE και PERFORM-3D. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες εκδόσεις ETABS 2016 και SAP2000 v.18, τις νέες δυνατότητες τους και τη διασύνδεση τους με το SCADA Pro.

Υπενθυμίζουμε πως, στην έκθεση Cyprus Constructions οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και ταυτόχρονα να ενημερωθούν, κυριολεκτικά για, όλα τα νέα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες στο τομέα των κατασκευών.

Πιο συγκεκριμένα στον κατάλογο των εκθετών περιλαμβάνονται εταιρίες:

Λογισμικού, δομικών υλικών, ηλεκτρολογικού υλικού, εξοπλισμού αεροδρομίων, ηλεκτρικών μηχανημάτων, τεχνολογίας υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, ύδρευσης – άρδευσης), τεχνολογίας κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστημάτων καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντων μεταλλουργίας  και υαλουργίας, επίπλων κουζίνας, ειδών υγιεινής, κεραμικών,  μαρμάρων και υλικών επεξεργασίας μαρμάρων, προϊόντων ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές) κ.α..

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo SCADA Pro, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.scadapro.com.

banner_constructions-2016

 


Σύντομο προφίλ της ACEHellas:

Η ACE-Hellas AE (www.ace-hellas.gr) ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών τεχνολογίας (HP, Contex, CSI, Autodesk, κ.ά.) και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει περισσότερες από 7.000 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ACE-Hellas δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς: CAD Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη εφαρμογών τεχνικού λογισμικού), Mobile Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη πρωτοποριακών mobile εφαρμογών), Hardware Solutions (διάθεση και τεχνική υποστήριξη  εξοπλισμού  γραφείου), και ERP Solutions (ανάπτυξη και διάθεση ERP/CRM εφαρμογών).

Υπεύθυνη επικοινωνίας  ACE-Hellas:                   

Πέννυ Ιωακείμ

Τηλ: 2106068636               Fax: 2106068699

Κιν: 6946907908                E-mail: [email protected]

WordPress Lightbox