Select Page

H ACE-Hellas ανέλαβε την αντιπροσωπία της CSI για την Ελλάδα και την Κύπρο

Αθήνα, Φεβρουάριος 2015 – H ACE-Hellas AE μια από τις πλέον καινοτόμες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής με εξειδίκευση κυρίως σε τεχνικές εφαρμογές για μηχανικούς, ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με την Computers and Structures Inc. (CSI), μια εταιρεία που αναγνωρίζεται διεθνώς ως ηγέτιδα στην ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού για τη μελέτη δομικών κατασκευών.

Το λογισμικό της CSI χρησιμοποιείται από χιλιάδες τεχνικές εταιρείες σε περισσότερες από 160 χώρες για το σχεδιασμό μεγάλων έργων, συμπεριλαμβανομένων του Taipei 101 Tower στην Ταϊβάν, του One World Trade Center στη Νέα Υόρκη, του Ολυμπιακού Σταδίου του Πεκίνου και της καλωδιωτής γέφυρας Centenario στη διώρυγα του Παναμά. Το λογισμικό της CSI -η οποία ιδρύθηκε το 1975- είναι βασισμένο σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες έρευνας και ανάπτυξης, καθιστώντας το την πιο αξιόπιστη επιλογή για τους απαιτητικούς επαγγελματίες μηχανικούς διεθνώς.

Τα πέντε βασικά πακέτα λογισμικού που παράγει η CSI είναι τα: SAP2000, ETABS, CSiBridge, SAFE και PERFORM-3D. Καθεμιά από αυτές τις εφαρμογές λογισμικού προσφέρει μοναδικές δυνατότητες και εργαλεία προσαρμοσμένα σε διαφορετικούς τύπους κατασκευών, επιτρέποντας στους μελετητές να βρουν την κατάλληλη λύση για το αντικείμενο εργασίας τους.

Το SAP2000 είναι εφαρμογή ανάλυσης και διαστασιολόγησης παντός είδους κατασκευών και προορίζεται για χρήση σε δομικά έργα μεγάλης κλίμακας, όπως τα φράγματα, οι πύργοι επικοινωνιών, τα στάδια, οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις κ.α. Το ETABS έχει αναπτυχθεί ειδικά για χρήση στην ανάλυση και το σχεδιασμό πολυώροφων εμπορικών και οικιστικών κτιρίων, όπως κτίρια γραφείων, διαμερισμάτων και νοσοκομείων και κάθε είδους κτιριακής κατασκευής. Αντίστοιχα το CSiBridge προσφέρει ισχυρές δυνατότητες παραμετρικής σχεδίασης για γέφυρες οπλισμένου σκυροδέματος και χάλυβα. Το SAFE System αποτελεί μια αποτελεσματική και ισχυρή εφαρμογή για τη μελέτη και το σχεδιασμό πλακών και θεμελίων από σκυρόδεμα, με ή χωρίς προένταση. Τέλος, το PERFORM-3D είναι ένα εργαλείο μη γραμμικής ανάλυσης για την αποτίμηση των κατασκευών με κριτήρια επιτελεστικότητας.

Διαθέτοντας ένα αξιοζήλευτο έμψυχο δυναμικό, αποτελούμενο από επαγγελματίες δομικούς μηχανικούς, ερευνητές, ακαδημαϊκούς, αλλά και με ενεργό συμμετοχή στη διεθνή κοινότητα δομικής μηχανικής, η CSI παραμένει στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης λογισμικού δομικών έργων για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Οι χρήστες των προϊόντων της CSI έχουν τη σιγουριά που προσφέρει η χρήση των καλύτερων εργαλείων σχεδίασης δομικών έργων, τα οποία υποστηρίζονται από μια εταιρεία που έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ καινοτομίας, ενώ παραμένει και δεσμευμένη στην αποστολή της κάλυψης όλων των διαρκώς εξελισσόμενων αναγκών του επαγγέλματος των δομικών μηχανικών.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στο πρόσωπο της ACE-Hellas AE, βρήκε τον εμπειρότερο συνεργάτη που θα μπορούσε να διαθέτει στην περιοχή της Ελλάδας και της Κύπρου, για τη διανομή και υποστήριξη των προϊόντων της. Έναν συνεργάτη με ιστορία πλέον των 35 ετών και αδιαμφισβήτητο ηγέτη στη διάθεση και υποστήριξη λύσεων πληροφορικής για δομικά έργα. Έτσι, η εμπειρία και η τεχνογνωσία της ACE-Hellas AE, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή γνώση του αντικειμένου και υποστήριξη για τις λύσεις λογισμικού που αναπτύσσει η CSI.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Computers and Structures Inc.θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.csiamerica.com. Πληροφορίες για την ACE-Hellas διατίθενται στο www.ace-hellas.gr και στο facebook στο www.facebook.com/ACEHellas

 

Σύντομο προφίλ της ACEHellas:

Η ACE-Hellas AE (www.ace-hellas.gr) ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο της πληροφορικής (HP, Contex, Autodesk, κ.ά.) και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει περισσότερες από 7.000 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ACE-Hellas δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς: CAD Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη εφαρμογών τεχνικού λογισμικού), Mobile Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη πρωτοποριακών mobile εφαρμογών), Hardware Solutions (διάθεση και τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού γραφείου), και ERP Solutions (ανάπτυξη και διάθεση ERP/CRM εφαρμογών).

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας ACE-Hellas:

Πέννυ Ιωακείμ

Τηλ: 2106068636    Fax: 2106068699

Κιν: 6946907908     E-mail: [email protected]

WordPress Lightbox