Select Page

H ACE-Hellas ανανεώνει το site της και επενδύει στην εξωστρέφεια

Αθήνα, Φεβρουάριος 2014 – Το ανανεωμένο web site της ACE-Hellas, στο www.ace-hellas.gr αλλά και η εταιρική σελίδα στο Facebook (www.facebook.com/ACEHellas) βρίσκονται ήδη στον αέρα και επικεντρώνονται στις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού που αναπτύσσει και διαθέτει η εταιρεία, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένη ενημέρωση στους επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών αλλά και των επιχειρήσεων. Η ACE-Hellas, με τις λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας αλλά και την τοποθέτηση πρωτοποριακών προϊόντων της σε αγορές του εξωτερικού, αλλά και νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, μπαίνει δυναμικά στη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Η ACE-Hellas δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς που αφορούν στην ανάπτυξη και διάθεση ολοκληρωμένων λύσεων software και hardware για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Στον τομέα του CAD αναπτύσσει, διαθέτει και υποστηρίζει τεχνικό λογισμικό για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα. Μεταξύ των ολοκληρωμένων λύσεων CAD, περιλαμβάνεται το στατικό πρόγραμμα SCADA Pro, το αρχιτεκτονικό πρόγραμμα ARCHline.XP, η εφαρμογή μετατροπής σαρωμένων σχεδίων σε διανυσματική μορφή RaVe, το πρωτοποριακό πρόγραμμα αρχιτεκτονικής μοντελοποίησης Revit της Autodesk, αλλά και σύγχρονες εφαρμογές τοπογραφίας και οδοποιίας της SierraSoft καθώς και η εφαρμογή Ecoline που ειδικεύεται στις ενεργειακές μελέτες και επιθεωρήσεις κτιρίων.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει εξαγωγική δραστηριότητα, με το SCADA Pro που βρίσκεται στην έκδοση 14, καθώς και το RAVE τα οποία ήδη τοποθετήθηκαν στην αγορά της Ιταλίας και της Αυστρίας, ενώ είναι μεταφρασμένα σε πολλές γλώσσες, διευρύνοντας έτσι περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων της ACE-Hellas στο εξωτερικό.

Όσον αφορά στις λύσεις ERP, αναπτύσσει εξ ολοκλήρου και διαθέτει στην ελληνική αγορά το σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων τεχνικών έργων και εταιριών ACE ERP PM, το ePolis, που διαθέτει τις απαραίτητες λειτουργίες για τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων, αλλά και το eCM για τη διαχείριση δημοσίων έργων.

Στα Mobile Solutions υποστηρίζει πρωτοποριακές εφαρμογές mobile για smartphones και tablets, όπως το Μοbile fleet για τη διαχείριση στόλου οχημάτων μέσω GPS, αλλά και το Easybike, ένα σύγχρονο σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων.

Στον τομέα των Hardware Solutions διαθέτει τεχνικό εξοπλισμό γραφείου, αλλά και plotters από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής παγκοσμίως, όπως Hewlett Packard και Contex. O τομέας παρέχει και τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας τεχνολογικού εξοπλισμού που εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της ACE-Hellas σε προϊόντα και υπηρεσίες εκτύπωσης, σάρωσης και αρχειοθέτησης σχεδίων. Ειδικότερα παρέχεται εξουσιοδοτημένο service σε εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους HP.

Η ACE-Hellas έχει ως στόχο να παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα προϊόντα της και στα πλαίσια αυτά, διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα εξειδικευμένα σεμινάρια, όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις εφαρμογές σε βάθος με πραγματικά παραδείγματα. Οι παρουσιάσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα και εκπαιδευμένα στελέχη της ACE-Hellas με πείρα και τεχνογνωσία ετών. Αναλυτικές πληροφορίες για τις ημερομηνίες, τη διάρκεια και τους χώρους διεξαγωγής των επερχόμενων σεμιναρίων, θα βρείτε εδώ : Παρουσιάσεις – Εκπαιδεύσεις

Να σημειώσουμε τέλος ότι η ACE-Hellas, είναι ένας από τους πλέον καινοτόμους παροχείς ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην Ελλάδα, αφού συμπεριλαμβάνεται στον καταξιωμένο κατάλογο με τους 500 πιο σημαντικούς διανομείς προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας στην Ευρώπη (Top 500 IT Distributors in Europe), που καταρτίζεται κάθε χρόνο από την Πανευρωπαϊκή οργάνωση IT Europa.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr καθώς και την σελίδα στο facebook στο www.facebook.com/ACEHellas

Σύντομο προφίλ της ACE-Hellas:

Η ACE-Hellas AE (www.ace-hellas.gr) ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο της πληροφορικής (HP, Contex, Microsoft, Autodesk, κ.ά.) και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει περισσότερες από 7.000 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ACE-Hellas δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς: CAD Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη εφαρμογών τεχνικού λογισμικού), Mobile Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη πρωτοποριακών mobile εφαρμογών), Hardware Solutions (διάθεση και τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού του γραφείου σας), και ERP Solutions (ανάπτυξη και διάθεση ERP/CRM εφαρμογών).

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας ACE-Hellas:

Πέννυ Ιωακείμ

Τηλ: 2106068636

Fax: 2106068699

Κιν: 6946907908

E-mail: [email protected]

WordPress Lightbox