Select Page

Αθήνα, Μάιος 2018 – H ACEHellas, σε συνεργασία με την HP και την Intel, διοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο «Όταν η καινοτομία συναντά την τεχνολογία» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου  2018 και ώρα 17.00 μ.μ. στον πολυχώρο Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα. Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της η ACEHellas, θα παρουσιάσει στη συγκεκριμένη εκδήλωση όλες τις καινούργιες, άκρως πρωτοποριακές λύσεις λογισμικού, οι οποίες είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία μηχανικού.

Οι πρωτοποριακές εφαρμογές και τα ιδιαίτερα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των καινούργιων προτάσεων της ACE-Hellas, τα οποία οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σε πλήρη λειτουργία σε συνδυασμό, φυσικά, με τα νέα εντυπωσιακά HP Workstations με επεξεργαστές Intel ® Core τελευταίας γενιάς, αναμένεται να πιστοποιήσουν για μία ακόμα φορά το υψηλότατο επίπεδο της εταιρείας, όπως άλλωστε και τον λόγο που την εμπιστεύονται εδώ και τέσσερεις δεκαετίες οι χιλιάδες κατασκευαστικοί οργανισμοί και μηχανικοί απ’ όλο τον κόσμο που αποτελούν το πελατολόγιο της. 

Η ACEHellas, μια από τις πλέον καινοτόμες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής με εξειδίκευση κυρίως σε τεχνικές εφαρμογές για μηχανικούς, θα παρουσιάσει την νέα έκδοση 18 του SCADA Pro με πολλές καινοτομίες, βελτιωμένες δυνατότητες και πρωτοποριακά εργαλεία για την ανάλυση και τον σχεδιασμό απλών και σύνθετων κατασκευών από οποιοδήποτε υλικό (Σκυρόδεμα, Χάλυβας, Τοιχοποιία, Ξύλο).

Επίσης, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα, προηγμένη υπολογιστική πλατφόρμα βελτιστοποίησης κατασκευών ACE OCP για τον ασφαλή και οικονομικό σχεδιασμό κατασκευών μικρής και μεγάλης κλίμακας, ενώ στη συνέχεια θα γίνει σύντομη θεωρητική παρουσίαση και θα ακολουθήσει εφαρμογή του ACE OCP σε πραγματικό παράδειγμα μελέτης στο SCADA Pro 18. Επιπλέον, θα γίνει σύντομη παρουσίαση της τεχνολογίας BIM (Building Information Modeling) στο SCADA Pro 18, μέσα από την επικοινωνία και τη διασύνδεση της εφαρμογής με άλλα αρχιτεκτονικά και στατικά προγράμματα. Τέλος, θα παρουσιαστεί η ανάλυση και ο σχεδιασμός με βάση το SCADA Pro 18 νέων και υπαρχόντων κτιρίων από φέρουσα τοιχοποιία με την πλέον ακριβή μέθοδο των επιφανειακών πεπερασμένων στοιχείων.  

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Δρ. Νικόλαος Λαγαρός, Αν. Καθηγητής  στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο οποίος θα μιλήσει για την πλατφόρμα ACE OCP, και ο Δρ. Κων/νος ΣπυράκοςΚαθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που θα δώσει το δικό του στίγμα στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας τις νέες εξελίξεις στον τομέα των ενισχύσεων των κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία. 

Πέραν της πολύχρονης και πετυχημένης αντιπροσώπευσης των προϊόντων της CSi (SAP2000, ETABS κλπ.) στην Ελλάδα και Κύπρο, η ACE-Hellas θα ανακοινώσει και την πρόσφατη νεότευκτη συνεργασία της με την εταιρεία IDEA StatiCa για τη διαστασιολόγηση μεταλλικών συνδέσεων με τη χρήση της μεθόδου CBFEM. Θα ακολουθήσει ολιγόλεπτη παρουσίαση του κ. Θεόδωρου Τσιροζίδη, διευθυντή της IDEA StatiCa στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει cocktail party και κλήρωση δώρων αξίας €6.000.

Πληροφορίες, πρόγραμμα εκδήλωσης αλλά και δωρεάν δηλώσεις συμμετοχής στην ετήσια εκδήλωση της ACE-Hellas θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ace-hellas.gr/events/event_31_05_2018/

Περισσότερα για την ACEHellas και τα προϊόντα της μπορείτε να βρείτε στο www.ace-hellas.gr  καθώς και στο facebook στο www.facebook.com/ACEHellas 


Σύντομο προφίλ της ACEHellas:

Η ACE-Hellas AE (www.ace-hellas.com) ιδρύθηκε το 1979, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας  προϊόντα λογισμικού για τον κατασκευαστικό κλάδο. Σήμερα, έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πλέον καινοτόμους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, μα και πρωτοπόρος στο τομέα των λογισμικών δομικής σχεδίασης και μηχανικής. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στην, ανάπτυξη, διανομή και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού, ενώ έχει κατορθώσει να εδραιώσει τα προϊόντα της στη διεθνή αγορά των μηχανικών. Η ACE-Hellas είναι στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας (HP, Contex, CSI, Autodesk, Microsoft κ.λπ.) και έχει πελατειακή βάση που περιλαμβάνει περισσότερες από 7.000 εταιρείες παγκοσμίως. Η ACE-Hellas διαθέτει τρεις διαφορετικές επιχειρηματικές μονάδες: CAD λύσεις (ανάπτυξη, διανομή και υποστήριξη δομικών έργων, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, ενεργειακές μελέτες, τοπογραφία και οδοποιία), Mobile λύσεις (ανάπτυξη λύσεων τηλεματικής, GIS, διαχείριση στόλου οχημάτων σε iOS, Android και Windows Phone) και Hardware λύσεις (προμήθεια και υποστήριξη προηγμένου εξοπλισμού τεχνολογίας πληροφορικής). 

Υπεύθυνη επικοινωνίας: 

Πέννυ Ιωακείμ

Tηλ: 2106068636

Κιν: 6946907908

E-mail: [email protected]

WordPress Lightbox