Select Page

Λάρισα, Οκτώβριος 2017 –  Η ACE-Hellas έδωσε το παρών στο 9o Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών που πραγματοποιήθηκε στις 5-7 Οκτωβρίου 2017 στην Λάρισα. Η διοργάνωση του συνεδρίου ήταν υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ερευνών Μεταλλικών Έργων (ΕΕΜΕ) και σε συνεργασία µε το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). Στο περίπτερο της ACE–Hellas προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών, μία καινοτομία η οποία θέτει κυριολεκτικά νέα δεδομένα στο κατασκευαστικό κλάδο. Το όνομα αυτής; 

SCADA Pro ή πιο απλά, το κορυφαίο πρόγραµµα στατικής και δυναµικής ανάλυσης κατασκευών, που διατίθεται πλέον σε ειδική έκδοση με πλήρεις λειτουργίες. Το κύριο χαρακτηριστικό του SCADA Pro είναι η απλοποίηση των διαδικασιών γεγονός που εξασφαλίζει ταχύτητα στην εκτέλεση ακόμα και των πιο περίπλοκων έργων. Επιπλέον δε, περιλαμβάνει όλους τους κανονισμούς που ισχύουν ανά την Ελληνική επικράτεια, καθώς και τους αντίστοιχους Ευρωκώδικες και τα εθνικά προσαρτήματα αυτών. To SCADA Pro είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και περιλαμβάνει το εθνικό προσάρτημα της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Κύπρου. Επιπλέον, στο SCADA Pro αναπτύσσονται και οι Αραβικοί κανονισμοί που αφορούν τα φορτία και το σχεδιασμό κτηρίων από σκυρόδεμα, μεταλλικών και φέρουσα τοιχοποιία (SBC).

Οι ενσωματωμένες βελτιωμένες  λειτουργίες, αλλά και οι νέες δυνατότητες και εντολές, τα πανίσχυρα εργαλεία του νέου προγράμματος όσον αφορά στην ανάλυση και το σχεδιασμό κατασκευών από, οπλισμένο σκυρόδεμα, χάλυβα, ξύλο και φέρουσα τοιχοποιία – το δίχως άλλο, μονόδρομος η επιλογή του! Και για του λόγου το αληθές, η ACE-Hellas, κατά το τριήμερο του συνεδρίου προχώρησε σε μία σειρά επιδείξεων που περιλάμβαναν, σχεδιασμό κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία και τρόπους αποκατάστασης και ενίσχυσης τους. Ένα επιπλέον στοιχείο που πιστοποιεί τα ιδιαίτερα εξελιγμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας του SCADA Pro, είναι φυσικά και η πλήρης εναρμόνιση του με το καινούριο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά, στο σχεδιασμό και ανασχεδιασμό υφιστάμενων κατασκευών.

Στην «ατζέντα» της ACE-Hellas ωστόσο, περιλαμβάνεται και η παρουσίαση μίας ευτυχούς συγκυρίας, που δεν είναι άλλη, από την συνεργασία με την Computers and Structures Inc. (CSI). Την  ηγέτιδα και κορυφαία εταιρεία διεθνώς, στην ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού για τη μελέτη δομικών κατασκευών με αιχμές του δόρατος, τα πέντε βασικά πακέτα λογισμικού που παράγει η CSI: SAP2000, ETABS, CSiBridge, SAFE και PERFORM-3D. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες εκδόσεις ETABS 2016 και SAP2000 v.18, τις νέες δυνατότητες τους και τη διασύνδεση τους με το SCADA Pro.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε το λογισμικό ACE OCP (optimization computing platform), που είναι plugin για τα προϊόντα της CSI (SAP2000 και ETABS), και αποτελεί υπολογιστική πλατφόρμα γενικής βελτιστοποίησης κατασκευών ρεαλιστικής κλίμακας. Προκειμένου να μπορέσει να εφαρμοσθεί στην καθημερινή πρακτική των μηχανικών, υλοποιείται μέσα σε ένα καινοτόμο υπολογιστικό πλαίσιο, και βασίζεται στην αιχμή της τεχνολογίας της βελτιστοποίησης. Καλύπτει όλα τα δομικά υλικά που υποστηρίζουν τα προϊόντα της CSI όπως είναι το οπλισμένο σκυρόδεμα, το χάλυβα, το αλουμίνιο κλπ.

Οι επισκέπτες είχαν λοιπόν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα αυτά τα καινοτόμα προϊόντα και ταυτόχρονα να ενημερωθούν, κυριολεκτικά για, όλα τα νέα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες στο τομέα των κατασκευών. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo SCADA Pro, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.scadapro.com και για το ACE OCP, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aceocp.com. 


Σύντομο προφίλ της ACEHellas:

H ACE-Hellas AE, ιδρύθηκε το 1979 και είναι μέλος του ομίλου Quest, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα λογισμικού για τους μηχανικούς και τον κατασκευαστικό κλάδο. Πελάτες σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν το λογισμικό της ACE-Hellas για να μετατρέψουν αξιόπιστα τις ιδέες τους σε επιτυχημένα έργα. Ισχυρές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια με πολυεθνικές εταιρίες όπως η CSI, Microsoft, Autodesk, HP, και Contex, επέτρεψαν στην ACE-Hellas να αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο πελατών που ξεπερνά τις 12000 επιχειρήσεις. Σημαντικές επενδύσεις σε Έρευνα & Ανάπτυξη, έχουν καθιερώσει την εταιρεία πρωτοστάτη στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, μελέτης και κατασκευής κτιρίων. Η πρωτοποριακή προσαρμογή και εφαρμογή των Ευρωκωδίκων και των κανονισμών της Σαουδικής Αραβίας, παρείχε στην ACE-Hellas τεράστια εμπειρία σε παραγωγή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας, που πληρεί όλους τους ευρωπαϊκούς και εθνικούς κανονισμούς. Σήμερα, η ACE-Hellas φέρνει την επανάσταση στην μηχανική με αιχμή του δόρατος το ACE OCP, την πρώτη προηγμένη πλατφόρμα βελτιστοποίησης στον κόσμο, που εξασφαλίζει στους πελάτες μειώση κόστους των υλικών και του χρόνου κατασκευής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας, αξιοπιστίας, απόδοσης και ασφάλειας. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο κανάλι και δίκτυο διανομής.

Υπεύθυνη επικοινωνίας  ACE-Hellas:                   

Πέννυ Ιωακείμ                                                 

Τηλ: 2106068636               Fax: 2106068699                                              

Κιν: 6946907908               E-mail: [email protected]

WordPress Lightbox