Select Page

Αθήνα, Νοέμβριος  2017 – Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, η συμμετοχή της ACE-Hellas, στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών και υπηρεσιών της Μέσης Ανατολής «THE BIG 5 SHOW» που πραγματοποιήθηκε για 38η χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Center (DWTC) στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 26-29/11/2017. H ACE-Hellas παρουσίασε τα προϊόντα της στο περίπτερο Z6 G41, του συνεργάτη της ImageGrafix Software και είχε καθημερινή παρουσία από τις 11:00-19:00.

Yπενθυμίζουμε πως, η Διεθνής έκθεση «THE BIG 5 SHOW» συγκεντρώνει στους χώρους της, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του κατασκευαστικού τομέα. Συγκεκριμένα στον κατάλογο των εκθετών περιλαμβάνονται εταιρίες: προϊόντων τεχνικού λογισμικού, δομικών υλικών (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές), ηλεκτρολογικού υλικού, εξοπλισμού αεροδρομίων, ηλεκτρικών μηχανημάτων, τεχνολογίας υδάτων & περιβάλλοντος.  

Η δυναμική παρουσία της ACE-Hellas της εξασφάλισε πλήθος επαφών με εκπροσώπους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας, των  υπόλοιπων χώρων του Κόλπου, της Ινδίας, της Βορείου Αφρικής καθώς και της Ευρώπης. Παράλληλα, κέρδισε τις εντυπώσεις  χάρη, στις νέες προκλήσεις στην ανάλυση και τον σχεδιασμό των  κατασκευών που φέρει το SCADA Pro 17 ή πιο απλά, η κορυφαία εφαρμογή στατικής και δυναμικής ανάλυσης! 

Υπενθυμίζουμε πως, ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του SCADA Pro 17 είναι η ευχρηστία του και το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας του, γεγονός που εξασφαλίζει ταχύτητα στο σχεδιασμό και την εκτέλεση ακόμα και των πιο περίπλοκων έργων. Στο λογισμικό περιλαμβάνονται όλοι οι κανονισμοί που ισχύουν στην Ελλάδα, καθώς και οι Ευρωκώδικες. Διατίθεται σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Πολωνικά), περιλαμβάνει τα αντίστοιχα εθνικά προσαρτήματα των Ευρωκωδίκων πέντε κρατών της Ε.Ε. (Ελλάδα, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Κύπρος), ενώ ενσωματώνει και τους κανονισμούς που ισχύουν στα Αραβικά κράτη για το σχεδιασμό κτιρίων από σκυρόδεμα, χάλυβα και φέρουσα τοιχοποιία (SBC).

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν στην πράξη τις ανεξάντλητες δυνατότητες του προγράμματος, καθώς έγινε επίδειξη της σύγχρονης ανάλυσης και σχεδιασμού κατασκευών από σκυρόδεμα, χάλυβα και φέρουσα τοιχοποιία. Επίσης, μπορούσαν να δουν και την λειτουργία του λογισμικού ACE OCP (optimization computing platform), που είναι plugin για το Scada Pro καθώς και για τα προϊόντα της CSI (SAP2000 και ETABS), και αποτελεί μία ολοκληρωμένη υπολογιστική πλατφόρμα γενικής βελτιστοποίησης κατασκευών ρεαλιστικής κλίμακας με στόχο τη μείωση του κόστους της κατασκευής. Η εφαρμογή υλοποιείται μέσα σε ένα καινοτόμο υπολογιστικό πλαίσιο και βασίζεται στην αιχμή της τεχνολογίας της βελτιστοποίησης. Καλύπτει όλα τα δομικά υλικά που υποστηρίζει το Scada Pro και τα προϊόντα της CSI όπως είναι το, οπλισμένο σκυρόδεμα, ο χάλυβας, το αλουμίνιο κλπ.

Ο Πρόεδρος της ACE-Hellas κ. Διονύσιος Ιωακείμ, δήλωσε σχετικώς: «Η φετινή μας συμμετοχή στην έκθεση “THE BIG 5 SHOW” στο Ντουμπάι, έχει σαν στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της επιχείρησης μας και την αύξηση εξαγωγών των προϊόντων μας. Πιστεύουμε ότι η ευρύτερη περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αποτελεί σημαντική αγορά για τις Ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου των κατασκευών, όχι μόνον λόγω των μεγάλων έργων που πραγματοποιούνται στην περιοχή, αλλά και για την γεωγραφική θέση. Αποτελεί δε μεγάλη πρόσκληση για τους Έλληνες μηχανικούς λόγω της υψηλής τεχνογνωσίας που έχουν στον κλάδο των κατασκευών».

Πληροφορίες για την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας www.ace-hellas.com. 


Σύντομο προφίλ της ACE-Hellas:

Η ACE-Hellas AE (www.ace-hellas.com) ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών τεχνολογίας (HP, Contex, CSI, Autodesk, κ.ά.) και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει περισσότερες από 7.000 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ACE-Hellas δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς: CAD Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη εφαρμογών τεχνικού λογισμικού), Mobile Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη πρωτοποριακών mobile εφαρμογών), Hardware Solutions (διάθεση και τεχνική υποστήριξη  εξοπλισμού  γραφείου), και ERP Solutions (ανάπτυξη και διάθεση ERP/CRM εφαρμογών).

Υπεύθυνη επικοινωνίας  ACE-Hellas:                

Πέννυ Ιωακείμ                                                 

Τηλ: 2106068636               Fax: 2106068699                                              

Κιν: 6946907908                E-mail: [email protected]              

 

 

WordPress Lightbox