Select Page

iStorm και Golden-i δημιουργούν τη μεγαλύτερη αλυσίδα Apple Premium Resellers

17/12/2013
[lastupdate]

Αθήνα, Δεκέμβριος 2013 – Η ACE-Hellas, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Golden-i και η iStorm (θυγατρική της Quest Holdings AE) ιδιοκτήτρια των ομώνυμων καταστημάτων, ανακοινώνουν τη συγχώνευση των καταστημάτων τους από την 1η Ιανουαρίου 2014, υπό το κοινό όνομα iStorm.

Στόχος της συγχώνευσης αυτής, είναι η δημιουργία μιας ενιαίας, εκτεταμένης αλυσίδας λιανικής πώλησης προϊόντων Apple στην Ελλάδα που θα διαθέτει κοινή οργάνωση και διαχείριση, με κεντρικό στόχο τη προώθηση και ανάπτυξη του brand της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πέντε (5) συνολικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις αρχές του 2014 με το όνομα iStorm, εκ των οποίων τα τρία (3) στην Αθήνα (σε Κολωνάκι, εμπορικό κέντρο RiverWest και εμπορικό κέντρο Golden Hall) και δύο (2) στην Θεσσαλονίκη (στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο κέντρο της πόλης, στην Οδό Τσιμισκή 43), με προοπτική την περαιτέρω ανάπτυξη της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι εταιρίες ACE-Hellas και iStorm έχουν σχεδιάσει και υλοποιούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο σχήμα, για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

H ΑCE-Hellas, θα επικεντρωθεί πλέον στις εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού που αναπτύσσει και διαθέτει, αλλά και σε επενδύσεις στο εξωτερικό, με νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν σύντομα. Θα συνεχίσει, βέβαια, να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η iStorm γίνεται πλέον η μεγαλύτερη αλυσίδα Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα με μοναδικό σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της,  μεταφέροντας την απόλυτη εμπειρία της Apple και παρέχοντας το ολοκληρωμένο οικοσύστημα της Apple στην Ελληνική αγορά.

Σύντομο προφίλ της ACE-Hellas:

Η ACE-Hellas AE (www.ace-hellas.gr) ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο της πληροφορικής (Apple, Dell, HP, Contex, Microsoft, Autodesk, κ.ά.) και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει περισσότερες από 7.000 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ACE-Hellas έχει αναπτύξει πέντε τομείς δραστηριοποίησης: CAD Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη εφαρμογών τεχνικού λογισμικού), Mobile Solutions (ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη πρωτοποριακών mobile εφαρμογών), Hardware Solutions (διάθεση και τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού του γραφείου σας), ERP Solutions (ανάπτυξη και διάθεση ERP/CRM εφαρμογών) και Retail Solutions (καταστήματα Golden-i, προϊόντα και αξεσουάρ λιανικής).

Σύντομο προφίλ της iStorm:

Η iStorm ΕΠΕ (www.istorm.gr), ανήκει στον Όμιλο Quest, ιδρύθηκετο 2010 και έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη και λειτουργία προτύπων καταστημάτων αποκλειστικά για προϊόντα Apple (Apple Premium Reseller – APR). Τα καταστήματα iStorm προσφέρουν τη βέλτιστη εμπειρία του οικοσυστήματος της Apple, καθώς διαθέτουν όλα τα προϊόντα της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, κορυφαία εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, δωρεάν σεμινάρια και προσωπικό με εξειδικευμένη γνώση.

WordPress Lightbox