ΟΦΕΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Custom Projects

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Το ARCHLine.XP είναι γεμάτο με ισχυρά χαρακτηριστικά για τους εσωτερικούς σχεδιαστές για να τους βοηθήσει να οπτικοποιήσουν και να μεταδώσουν τις ιδέες τους σε ένα φιλικό προς τον πελάτη περιβάλλον 3D.
Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο CAD, επιτρέποντας στους εσωτερικούς σχεδιαστές να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια ή να τροποποιήσουν τα υπάρχοντα σχέδια.
Δημιουργήστε κλιμακωτά σχέδια, υψόμετρα κατάλληλα μαζί με εκπληκτικά τρισδιάστατα γραφικά και εικονικό σπίτι 360 πανοράματος που μπορείτε να δείτε.
Ένα εύκολο στη μάθηση, εύκολο στη χρήση, γρήγορο και ακριβές λογισμικό σε συνδυασμό με ένα μοντέλο δίκαιης τιμολόγησης.

Rendering

Δεν απαιτείται εμπειρία CAD

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΥΑ!

Εκμεταλλευτείτε τις φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες ενός κλικ για να μετατρέψετε γρήγορα τα κενά κτίρια σε χώρους που ζουν και αναπνέουν. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο δημιουργίας δωματίων για να επεξεργαστείτε καλύμματα, πλακάκια, περίπλοκες λεπτομέρειες τοίχου.

Δεν απαιτείται εμπειρία CAD για τη λειτουργία αυτών των εργαλείων, οπότε αφιερώνετε λιγότερο χρ

Βασιστείτε στις φωτορεαλιστικές μας αποδόσεις

ΟΠΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Μια κακή διαχείριση παρουσίασης μπορεί να υπονομεύσει ένα προσεγμένο, τεχνικά προσεκτικά σχεδιασμένο σχέδιο, ενώ τα όμορφα εκτελεσμένα οπτικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Χρησιμοποιήστε τις αρχιτεκτονικές κάτοψεις, τις ενότητες και τις προβολές τοίχων για να βοηθήσετε την εργασία σας. Όταν πρόκειται για παρουσίαση στους πελάτες σας, βασιστείτε στις φωτορεαλιστικές μας αποδόσεις, στους πίνακες διάθεσης ή ακόμα και επιτρέψτε στον πελάτη σας να εισέλθει στο σχέδιο, με τη βοήθεια της εικονικής πανοραμικής προβολής 360.

Renovate

Build

Δημιούργησε δικό σου σχέδιο!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Ζωντανέψτε το σχέδιό σας με τη βοήθεια επίπλων. Κατεβάστε αντικείμενα από την Τρισδιάστατη αποθήκη κατευθείαν στο σχέδιό σας ή χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα μοντέλα μας.

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δημιούργησε δικό σου! Σχεδιάστε ντουλάπια, στοιχεία KBB και πολλά άλλα. Προσαρμόστε το μέγεθος, το στυλ, η επιφάνεια τελειώνει για να δοκιμάσετε πολλές εκδόσεις της ίδιας διάταξης σε λίγα λεπτά και να διατηρήσετε αυτήν που σας αρέσει.

ΣΧΕΔΙΟ
& ΕΓΓΡΑΦΟ

Το ARCHLine.XP διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα CAD σε συνδυασμό με μια φιλική προς το χρήστη προσέγγιση. Ενώ το πρόγραμμα χειρίζεται τις περισσότερες εντολές εισαγωγής CAD, δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία ή δεξιότητες σχεδίασης.

Εισαγάγετε υπάρχοντα σχέδια, μετατρέψτε τα σχέδια 2D σε εκπληκτικά μοντέλα 3D και προσθέστε μετρήσεις και σχολιασμούς για ακρίβεια.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό, έχετε ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη σχεδίαση εσωτερικών που κόβει την ανάσα – βεβαιωθείτε ότι το μοιράζεστε με τους πελάτες σας μέσω των πλήρως προσαρμόσιμων διατάξεων εκτύπωσης.

WordPress Lightbox