Νέα Χαρακτηριστικά

Το ARCHLine.XP 2022 έχει την ευελιξία να υποστηρίζει τα BIM projects με λεπτομερή τεκμηρίωση από την αρχή μέχρι το τέλος, από τη σύλληψη της ιδέας έως το τελικής μορφής τρισδιάστατο μοντέλο. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια καθηλωτική εμπειρία παρουσίασης με τεχνολογίες αιχμής όπως υλικά PBR, θερμοκρασία χρώματος τεχνητού φωτός, βελτίωση στην εισαγωγή αρχείων Revit, υποστήριξη cloud του Microsoft OneDrive και εξαγωγή 3D σε PDF μορφή.
Οι γρήγορες και αποτελεσματικές νέες μέθοδοι βοηθούν στην ακρίβεια του σχεδιασμού, όπως στρώσεις πλακών με κλίση και μεταβλητό πάχος, layers και σχεδιαστικές φάσεις τοίχου, πλήρως προσαρμόσιμες συρόμενες πόρτες, νέα χαρακτηριστικά ευθυγράμμισης σε 2D και 3D προβολές.

νέος κόσμος στον φωτορεαλισμό

Υλικά PBR

Τα υλικά PBR ανοίγουν έναν νέο κόσμο στον φωτορεαλισμό. PBR σημαίνει φυσική απόδοση και επιτρέπει την προσομοίωση των υπαρχόντων υλικών όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά γίνεται κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού.
Φωτορεαλιστική απόδοση εσωτερικού χώρου καφετέριας με υλικά PBR και ζεστή θερμοκρασία χρώματος στις φωτεινές πηγές – Μπορείτε να παρατηρήσετε τη διακύμανση του σκουριασμένου μεταλλικού διακοσμητικού τοίχου που είναι μόνο μια επίπεδη επιφάνεια με υλικό PBR με λεπτομερή κανάλια υφής για τραχύτητα και αντανάκλαση.

ένα πιο αληθοφανές αποτέλεσμα

Θερμοκρασία χρώματος

Μπορείτε επίσης να καθορίσετε μια θερμοκρασία χρώματος σε τεχνητό φως. Ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία του φωτός, μπορείτε να επιτύχετε ένα πιο αληθοφανές αποτέλεσμα. Η θερμοκρασία χρώματος μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 1000 K και 10000 K έτσι ώστε να προσομοιωθεί σωστά το φως σύμφωνα με τους σημερινούς λαμπτήρες.

ανοιγοκλείνουν μπροστά αλλά και μέσα στον τοίχο

Δημιουργία συρόμενων θυρών με την εντολή Door Wizard

Είναι δυνατή η δημιουργία προσαρμοσμένων συρόμενων θυρών χρησιμοποιώντας την εντολή Door Wizard. Με τις νέες επιλογές, μπορείτε επίσης να κάνετε συρόμενες πόρτες να ανοιγοκλείνουν μπροστά αλλά και μέσα στον τοίχο.

υπολογίζει αυτόματα την προεπιλεγμένη τιμή για το πάχος πλατύσκαλου

Αλλαγή πάχους πλατύσκαλου σκάλας

Το ARCHLine.XP υπολογίζει αυτόματα την προεπιλεγμένη τιμή για το πάχος πλατύσκαλου των σκαλών. Ωστόσο, είναι δυνατό να παρακάμψετε την τιμή του πάχους εισάγοντας διαφορετική τιμή.

μπορεί να βοηθήσει στη μερική διάταξη τους

Γραφική λίστα σκαλοπατιών

Η λίστα περικοπής σκαλοπατιών μπορεί να βοηθήσει στη μερική διάταξη τους, να επιβεβαιώσει τις βασικές διαστάσεις καθώς και να εκτιμήσει τις ανάγκες μεγέθους.

προσφέρει έναν νέο τρόπο καθορισμού της κλίσης

Πλάκα με κλίση και μεταβλητό πάχος

Το ARCHLine.XP προσφέρει έναν νέο τρόπο καθορισμού της κλίσης, π.χ. σε πεζοδρόμιο ή μπαλκόνι όπου πρέπει επίσης να δημιουργηθεί φυσική κλίση με στρώση τσιμέντου για την αποστράγγιση νερών.

διαφορετικές φάσεις σε διαφορετικά layers

Layers τοίχου και φάσεις

Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως την εμφάνιση του τοίχου εφαρμόζοντας διαφορετικές φάσεις σε διαφορετικά layers.

αρχιτεκτονικά στοιχεία διατηρούν τον τύπο και τις ιδιότητές

Εξελιγμένες δυνατότητες για εισαγωγή αρχείων Revit

Ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης της λειτουργίας εισαγωγής αρχείων RVT, τα πιο σημαντικά αρχιτεκτονικά στοιχεία διατηρούν τον τύπο και τις ιδιότητές τους. Ο τοίχος, η πλάκα, η κολόνα, η δοκός εμφανίζονται και στο ARCHLine.XP ως στοιχεία του ίδιου τύπου, με τις ίδιες ιδιότητες.

αποθηκεύστε και μοιραστείτε μοντέλα 3D

Εξαγωγή 3D PDF αρχεία

Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε μοντέλα 3D σε αρχεία PDF, την πιο δημοφιλή μορφή αρχείου στην τεκμηρίωση έργων. Μπορείτε να προσαρμόσετε την περιστροφή, τη μεγέθυνση, τη λειτουργία φωτορεαλισμού, τον φωτισμό, το χρώμα φόντου και την ορατότητα κάθε ενότητας χρησιμοποιώντας τα τυπικά στοιχεία ελέγχου του Adobe Reader.

δημιουργείτε πιο σύνθετους και ρεαλιστικούς δρόμους

Προφίλ τομής δρόμου με υλικά

Μπορείτε να καθορίσετε διαφορετικά υλικά για διαφορετικά μέρη του οδικού τμήματος (π.χ. πεζοδρόμιο, περιοχή πρασίνου, δρόμος κ.λπ.). Αυτή η νέα δυνατότητα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πιο σύνθετους και ρεαλιστικούς δρόμους χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αλλαγές αργότερα.

αφαιρέστε όλα τα περιττά και ανεπιθύμητα στοιχεία

Εκκαθάριση έργου

Ένα απλό και αποτελεσματικό εργαλείο για τη μείωση του μεγέθους των αρχείων έργου. Μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα περιττά και ανεπιθύμητα στοιχεία από το έργο σας με ένα βήμα. Αυτό το εργαλείο διαχειρίζεται όλα τα προστιθέμενα αρχεία, αντικείμενα, στυλ κ.λπ. του έργου.

ακριβής θέση των αντικειμένων σε δευτερόλεπτα

Ευθυγραμμίστε στοιχεία σε 2D και 3D προβολές

Η χειροκίνητη λύση μέχρι στιγμής είναι πολύ χρονοβόρα και καθόλου ακριβής. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Ευθυγράμμιση για να καθορίσετε την ακριβή θέση των αντικειμένων σε δευτερόλεπτα. Αυτό το εργαλείο προσφέρει έναν αριθμό επιλογών για την ταξινόμηση αντικειμένων όπως εσείς θέλετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 2D και 3D προβολές.

ARCHLine.XP 2022

Ίσες αποστάσεις

Στο σχέδιο, τα στοιχεία συχνά πρέπει να τοποθετούνται ομοιόμορφα. Αυτές οι εντολές σάς βοηθούν να διαιρέσετε με ακρίβεια τον χώρο μεταξύ των επιλεγμένων στοιχείων.

ARCHLine.XP 2022

Νέες επιλογές πολλαπλής αντιγραφής

Το ARCHLine.XP υποστηρίζει πολλαπλή αντιγραφή επιλεγμένων στοιχείων με διάφορους τρόπους, όπως κατά μήκος ενός άξονα (κλείδωμα προς X,Y ή Z) και κατά μήκος μιας διαδρομής.

ARCHLine.XP 2022

Διάταξη εκτύπωσης

Νέες επιλογές στη διάταξη εκτύπωσης – έλεγχος πολλαπλών κτιρίων με διαγράμμιση πατωμάτων και τοίχων.

ARCHLine.XP 2022

Ετικέτες υλικών

Οι ειδικές ετικέτες υλικών σάς βοηθούν να προσδιορίσετε γρήγορα τον τύπο των υλικών που χρησιμοποιούνται στον τοίχο, πλάκα και στέγη.
Τοποθεσία: Τεκμηρίωση – Προμέτρηση – Used Materials
Αφού τοποθετήσετε την ετικέτα, μπορείτε να ενημερώσετε το περιεχόμενό της επιλέγοντας την ετικέτα με δεξί κλικ και κάνοντας κλικ στην εντολή Ενημέρωση ετικέτας.

ARCHLine.XP 2022

Υποστήριξη Microsoft OneDrive cloud

Από το 2022, το ARCHLine.XP υποστηρίζει τόσο την υπηρεσία αποθήκευσης στο Google Drive cloud όσο και στο OneDrive.

Ξεκινήστε Τώρα…

WordPress Lightbox