Οφέλη του ARCHLine.XP LIVE

Custom Projects

Τι παρέχει το LIVE

ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Μετατρέψτε το σχέδιό σας σε χώρους διαβίωσης, αναπνευστικούς χώρους γεμάτους κίνηση, βλάστηση, άτομα, οχήματα, ζωή κλπ. Πιάστε εικόνες ή κινούμενες εικόνες υψηλής ποιότητας και καταπλήξτε τους πελάτες σας.

LIVESYNC

Οι αλλαγές που έγιναν στο αρχικό σας σχέδιο μπορούν να παρακολουθούνται και να συγχρονίζονται

ANIMATION

Τοποθετήστε ανθρώπους, οχήματα ή οποιοδήποτε είδος αντικειμένων, σχεδιάστε ένα μονοπάτι και ρυθμίστε την ταχύτητα κίνησης. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να συμπληρώσετε τους δρόμους των εικόνων σας σε λίγα βήματα.

NO RENDER TIME

Δεν υπάρχει χρόνος απόδοσης, ώστε να μπορείτε να αντιδράτε αμέσως στα αιτήματα των πελατών σας και να αντικατοπτρίζετε τις τροποποιήσεις σε λίγα λεπτά, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του έργου σας.

Rendering

Article

Τι είναι η απόδοση σε πραγματικό χρόνο και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εντυπωσιακά γραφικά και συναρπαστικές περιηγήσεις για τους πελάτες σας; Διαβάστε το άρθρο του φιλοξενούμενου-συγγραφέα μας, Hendrik Boshoff από το CAD International.

Η τρέχουσα τεχνολογία έχει βελτιώσει την απόδοση από μια βιομηχανία που κάποτε προοριζόταν μόνο για ειδικούς στους υπολογιστές σε ένα διευρυνόμενο πεδίο καλλιτεχνών, σχεδιαστών, αρχιτεκτόνων, μηχανικών και σχεδιαστών τοπίου. Υπάρχουν όμως όρια για τους περισσότερους κινητήρες απόδοσης που έχουν εκείνους τους επαγγελματίες να τρέχουν σε τοίχους όταν πρόκειται για εκμάθηση τρισδιάστατης οπτικοποίησης. Οι μηχανές όπως οι ακτίνες V και το 3DS Max τείνουν να είναι δύσκολο να μάθουν και να είναι περίπλοκες στη χρήση, με αποτέλεσμα μεγαλύτερο κόστος χρόνου και χρήματος και καθιστώντας ανέφικτο για τους σχεδιαστές να έχουν καλή ιδέα σε έναν πελάτη ή κοινό.

Renovate

Build

Article

ΤΙ ΕΠΙΛΥΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΩς ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ?

Η απόδοση σε πραγματικό χρόνο είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: κινούμενα σχέδια και οπτικά εφέ που αποδίδονται τόσο γρήγορα που φαίνεται να δημιουργούνται σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Η απόδοση σε πραγματικό χρόνο σε λογισμικό όπως το ARCHLine.XP Live από το CadLine διευκολύνει το συγχρονισμό των οπτικών σας με το μοντέλο CAD, δημιουργώντας εντυπωσιακά οπτικά και δημιουργώντας εντυπωσιακές περιηγήσεις για τους πελάτες σας.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή: φορτώστε το μοντέλο σας στο SketchUp ή στο ARCHLine.XP και συγχρονίστε το απευθείας με το ARCHLine.XP Live και δείτε τις αλλαγές του σχεδιασμού σας σε πραγματικό χρόνο.

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η απόδοση σε πραγματικό χρόνο μοιάζει ακριβώς με: κινούμενα σχέδια και οπτικά εφέ που αποδίδονται τόσο γρήγορα που φαίνεται να δημιουργούνται σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του υπολογιστή σας. Η απόδοση σε πραγματικό χρόνο σε λογισμικό όπως το ARCHLine.XP LIVE διευκολύνει τον συγχρονισμό των οπτικών σας με το μοντέλο CAD, δημιουργώντας εντυπωσιακά οπτικά και δημιουργώντας εντυπωσιακές περιηγήσεις για τους πελάτες σας.

Hendrik Boshoff, CAD International

1

Σχεδιασμός τρισδιάστατη οπτικοποίηση ως κύκλος σχολίων

Η διαδικασία σχεδιασμού είναι συχνά ένας κύκλος δοκιμών και ανατροφοδότησης, δοκιμής και σχολίων – έως ότου είστε είτε εντός προθεσμίας είτε δεν έχετε χρήματα. Η δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης αντικειμένων και υλικών στο μοντέλο σας επιτρέπει στους σχεδιαστές να προσθέσουν στρώματα βάθους και εξόδου που μπορούν να αλλάξουν σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο απόδοσης.

Στην πραγματικότητα, αυτό καθιστά επίσης εύκολη την παρουσίαση των ιδεών σας σε έναν πελάτη, καθώς δεν χρειάζεται να περιμένετε την επεξεργασία των αποδόσεων. Εσείς και ο πελάτης σας μπορείτε εύκολα να περάσετε από αυτήν την απλή διαδικασία για να δοκιμάσετε έννοιες και ιδέες και, τελικά, να αναπτύξετε μια πλήρως υλοποιημένη σχεδίαση που υπερβαίνει τις προσδοκίες του πελάτη, όλα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε έναν εξειδικευμένο οπτικοποιητή εκατοντάδων δολαρίων για μία μόνο φωτογραφία.

2

Μοντέλα DRAG AND DROP

Το ARCHLine.XP Live περιέχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη δέντρων, φυτών, ανθρώπων, εφέ, αντικειμένων, επίπλων, ατόμων και αυτοκινήτων που μπορούν να πέσουν στο μοντέλο σας σε δευτερόλεπτα, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήματα που μπορούν να αφιερωθούν σε σημαντικές εργασίες .
Για το σχεδιασμό τοπίου, μπορείτε να επιλέξετε μια συνεχή τοποθέτηση που σας επιτρέπει να «βάψετε» το τοπίο σας με τα επιλεγμένα φυτά σας.

3

IMMERSIVE WALKTHROUGHS

Η ικανότητα πλοήγησης στο σχέδιό σας σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον βοηθά τόσο εσάς όσο και τον πελάτη σας να κατανοήσετε τη χρήση χώρου και υλικών σαν να περπατούσατε μόνοι σας μέσω του μοντέλου, επιλέγοντας και επιλέγοντας τμήματα του σχεδίου που θέλετε να αλλάξετε.
Η δημιουργία του σχεδίου σας σε ένα σχέδιο και η εμφάνιση του σχεδίου σας σε πραγματικό χρόνο είναι δύο διαφορετικά άκρα του φάσματος, ειδικά όταν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε γρήγορα τις ιδέες σας σε έναν πελάτη.

4

ANIMATIONS & VIRTUAL REALITY

Η τάση να μπορείς να βυθιστείς σε ένα μοντέλο μέσω της εικονικής πραγματικότητας γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μέρα με τη μέρα. Όχι μόνο μπορείτε να δείξετε το σχέδιό σας σε δράση, αλλά μπορείτε να πάρετε δραματικές ενδείξεις και κινούμενα σχέδια του έργου σας για να δείξετε πώς χρησιμοποιούνται οι χώροι.

Το ARCHLine.XP Live σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες και πανοραμικές λήψεις 360 για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Εκτός από τη δυνατότητα δημιουργίας όμορφων βίντεο που δείχνουν όλα τα καλύτερα μέρη του σχεδιασμού σας, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το μοντέλο σας στην εικονική πραγματικότητα.
Το να μένεις μπροστά από την καμπύλη της τεχνολογίας χωρίς να χρειάζεται να είσαι υπολογιστής είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα.

5

LIVESYNC FOR SKETCHUP

Ο ζωντανός συγχρονισμός και ο συγχρονισμός προβολών σάς βοηθούν να νιώσετε την ομορφιά και τη ζωή του σχεδιαστικού σας έργου ενώ ταυτόχρονα ενισχύετε τη ροή εργασίας σας Το ARCHLine.XP Live είναι πλήρως συμβατό με το SketchUp και άλλα.
Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ενημερώσετε αμέσως τον αντίστοιχο σύνδεσμο μοντέλου στο ARCHLine.XP ‘Live’, το οποίο είναι εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου, καθώς δεν χρειάζεται να επαναφέρετε το μοντέλο σας κάθε φορά.

WordPress Lightbox