Τα εργαλεία CAD που γνωρίζετε και χρειάζεστε

Rendering

Σχεδιάστε τοίχους και ανοίγματα

Δημιουργήστε σύνθετα στυλ τοίχου με στρώματα, προσθέτοντας οποιοδήποτε σχήμα διατομής, συνδέοντας αυτόματα πόρτες και παράθυρα με τους τοίχους, συμπεριλαμβανομένων στρογγυλεμένων παραθύρων, καμπύλων τόξων κ.λπ.

Ορίζετε τις παραμέτρους του τοίχου και τις τοποθετείτε σύμφωνα με το σχέδιο. Ο πρώτος τοίχος θα είναι άμεσα ορατός στο παράθυρο 3D. Τώρα έρχεται το πιο θεαματικό μέρος: χρησιμοποιώντας τον οδηγό δωματίου.

Προσαρμόστε τα δάπεδα, τις οροφές και τα θεμέλια

Προσθέστε δάπεδα, σχεδιάστε κανονικές ή ακανόνιστες πλάκες, επικλινείς πλάκες και θεμέλια. Μια πλάκα μπορεί να είναι μονής στρώσης ή πολλαπλών στρωμάτων με δοκάρια σε αυτήν. Τα προφίλ πλακών βοηθούν στη δημιουργία προσαρμοσμένων πλακών, όπως δακτυλιοειδείς θόλοι, εγκάρσιοι θάλαμοι κ.λπ.

Renovate

Build

Χρησιμοποιήστε επίπεδα

Ελέγξτε την οπτική διάταξη ενός σχεδίου. Ομαδοποιήστε ή διαχωρίστε τα αντικείμενα του τρέχοντος σχεδίου σε διάφορες κατηγορίες ή φακέλους, εμφανίστε ή αποκρύψτε ορισμένα στοιχεία.

Προσθήκη διαστάσεων και σχολιασμών

Προσθέστε ακριβείς σχολιασμούς στην τεκμηρίωσή σας, τοποθετήστε διαστάσεις χρησιμοποιώντας την εξαιρετικά ακριβή μορφή διπλής ακρίβειας του λογισμικού. Ορίστε τη μορφή, την κλίμακα, την ακρίβεια και την εναλλαγή μεταξύ μετρικών και αυτοκρατορικών μονάδων.

With a single click

Δημιουργήστε σκάλες και κιγκλιδώματα

Δημιουργήστε και χειριστείτε παραμετρικές σκάλες 3D με κανονικά ή ακανόνιστα σχήματα. Οι σκάλες δημιουργούνται με μια βήμα προς βήμα μέθοδο που παρέχει μια ομάδα καμπυλών ορίου. Τα κιγκλιδώματα συσχετίζονται με σκάλες και μπορούν να επεξεργαστούν ελεύθερα με οποιαδήποτε μορφή κιγκλιδώματα και μαριονέτες.

Decorative profiles

Στέγες σχεδιασμού

Ο αυτόματος ορισμός στέγης καθιστά πολύ εύκολο τον ορισμό σύνθετων οροφών. Επιλέξτε εξωτερικούς τοίχους με περίβλημα για να προσθέσετε μια οροφή πάνω τους.

Change the brightness

Επεξεργασία οροφής, Rafter και Batten, Gutter και Downspout

Πλακάκια οροφής με συμπαγή πλακάκια 3D, που εμφανίζονται σε 2D και 3D, απογείωση ποσότητας, οπτικά γραφικά και περίπλοκους ορισμούς δομής δοκού και ράβδου μαζί με διαδραστικά σχέδια υδρορροών και downspout.

Symbolic representation

Χρησιμοποιήστε XREF

Οι εξωτερικές αναφορές (XREF) σάς επιτρέπουν να ενσωματώσετε ένα άλλο σχέδιο σε αυτό που επεξεργάζεστε αυτήν τη στιγμή.

Precise recess and cut-out

Ορισμός διάταξης πλοκής

Προσαρμόστε τι και πώς θέλετε να εκτυπώσετε. Εισαγάγετε την κάτοψη σε ακριβή κλίμακα, προσθέστε ενότητες, προβολές μοντέλου, εικόνες και φωτογραφίες σε ένα φύλλο χαρτιού. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάταξή σας με την προσωπική σας σφραγίδα, μια πινακίδα βορρά, ειδοποιήσεις κ.λπ. Η εργασία μπορεί να εκτυπωθεί σε υψηλή ανάλυση ή να αποθηκευτεί ως αρχείο PDF, έτοιμο να αποσταλεί μέσω email στον πελάτη.

WordPress Lightbox