Οπτικοποιήσεις που εντυπωσιάζουν

Rendering

Δυναμική ενότητα

Κόψτε προσωρινά τμήματα του σχεδίου σας, επιτρέποντάς σας να κοιτάξετε μέσα στο μοντέλο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Ενότητες για να δημιουργήσετε αρχιτεκτονική τομή και να μετακινήσετε και να περιστρέψετε το επίπεδο εργασίας.

Μελέτες Σκιών

Το Shadow Engine του ARCHLine.XP σε πραγματικό χρόνο σάς επιτρέπει να εκτελείτε ακριβείς μελέτες σκίασης στα μοντέλα σας. Δείτε πώς ο ήλιος επηρεάζει το χώρο σας ανά πάσα στιγμή και ημερομηνία. Παρακολουθήστε το φως της ημέρας να κινείται στο χώρο σας.

Renovate

Build

Απόδοση, φωτορεαλιστικές εικόνες

Έχετε έναν κινητήρα Render πρώτης κατηγορίας στη διάθεσή σας. Μπορείτε να αποδώσετε εύκολα υφάσματα, υφάσματα, δέρματα και φινιρίσματα τοίχου με εξαιρετικά εφέ φωτισμού σε σκηνές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας – όλα μέσα σε λίγα λεπτά.

Προοπτικές / Ορθογραφικές προβολές

Οι προοπτικές προβολές παρέχουν μια σε βάθος ματιά στο σχεδιασμό, πολύ παρόμοια με την πραγματική ζωή. Με την ορθογραφική προβολή, όλα τα αντικείμενα εμφανίζονται στην ίδια κλίμακα.

With a single click

Περιήγηση

Μπείτε στο μοντέλο σας και κάντε μια βόλτα. Περιηγηθείτε στον εσωτερικό χώρο, κοιτάξτε γύρω σε ένα δωμάτιο, περάστε από άλλα δωμάτια, ανεβείτε και κατεβείτε σκάλες και ράμπες

Wall views

Δημιουργήστε ανύψωση τοίχου για να δείτε λεπτομέρειες που λείπουν από την κάτοψη: δηλαδή καλούπια, πινακίδες, μεγέθη παραθύρων ή διακοσμητικό μοτίβο. Τοποθετήστε αυτόματα τα υψόμετρα του τοίχου ως πολύχρωμες υφές αλλά και αξιόλογες εικόνες στην κάτοψη.

Renovate

WordPress Lightbox