Η εσωτερική διακόσμηση είναι ένα κλικ μακριά!

Rendering

Βασικά στοιχεία σχεδιασμού

Ας ξεκινήσουμε με ένα συγκεκριμένο παράδειγμα: Λαμβάνετε μια σαρωμένη, χειροποίητη κάτοψη από τον πελάτη και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε το σαλόνι. Σε καλύτερη περίπτωση, παίρνετε το σχέδιο σε DWG, το οποίο είναι πιο εύκολο να εργαστείτε. Πρώτα, εισάγετε την κάτοψη ως εικόνα ράστερ και, στη συνέχεια, ορίζετε τη σωστή κλίμακα με βάση ένα γνωστό μήκος. Εκεί ξεκινά ο προγραμματισμός.

Ορίζετε τις παραμέτρους του τοίχου και τις τοποθετείτε σύμφωνα με το σχέδιο. Ο πρώτος τοίχος θα είναι άμεσα ορατός στο παράθυρο 3D. Τώρα έρχεται το πιο θεαματικό μέρος: χρησιμοποιώντας τον οδηγό δωματίου.

Δημιουργός δωματίου

Μικρή μέθοδος σχεδιασμού βάσει δωματίου. Μειώνει δραστικά τον χρόνο εργασίας και σας βοηθά να εφοδιάσετε το δωμάτιό σας σε δευτερόλεπτα. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να τοποθετήσετε τις πόρτες, τα παράθυρα, να ορίσετε το χρώμα του τοίχου και του δαπέδου.

Γνωρίζουμε ότι οι κουρτίνες και ο φωτισμός μπορούν να καθορίσουν σημαντικά την ατμόσφαιρα ενός δωματίου, οπότε μπορείτε να προσθέσετε κουρτίνες στα παράθυρα και ακόμη και να δημιουργήσετε τις κύριες πτυχές του φωτισμού.

Μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητική χύτευση στο δωμάτιο με ένα κλικ.

Για ζωγραφική και προσθήκη ταπετσαρίας, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία “Showroom”, από όπου μπορείτε να κατεβάσετε υλικά από κατασκευαστές που εμφανίζονται αμέσως στην επιφάνεια που θέλετε.

Renovate

Build

Λήψη τρισδιάστατων μοντέλων από την Τρισδιάστατη αποθήκη

Το 3D Warehouse ™ είναι μια δωρεάν βιβλιοθήκη αντικειμένων, που σημαίνει ότι τα 3D μοντέλα που δημοσιεύονται στον Ιστό μπορούν να ληφθούν και να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα από οποιονδήποτε. Τα μοντέλα 3D Warehouse διευκολύνουν το σχεδιασμό όμορφα επιπλωμένων εσωτερικών χώρων. Το επιλεγμένο μοντέλο φορτώνεται απευθείας στο έργο ARCHLine.XP και μπορεί να τοποθετηθεί αμέσως. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αργότερα επειδή αποθηκεύεται αυτόματα στη βιβλιοθήκη.

Περσίδες και κουρτίνες

Χρησιμοποιώντας την εντολή Blinds and Curtains μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να νιώσει άνετα με τις ρεαλιστικά σχεδιασμένες κουρτίνες, Ρωμαϊκές περσίδες, Βενετσιάνικες περσίδες.

Με ένα μόνο κλικ

Σκέπασμα με κεραμίδια

Με τα μοναδικά εργαλεία πλακάκια του ARCHLine.XP, μπορείτε να σχεδιάσετε με ακρίβεια την πλακάκια τοίχων, δαπέδων και άλλων επιφανειών.

Η χρήση στυλ πλακιδίων (μοτίβα) απλοποιεί την πλακάκια μπάνιου με ένα μόνο κλικ. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό στυλ, μπορείτε να πλακάρετε ξανά ολόκληρο το δωμάτιο με ένα κλικ ή να δοκιμάσετε το αποτέλεσμα ενός άλλου στυλ σε έναν μόνο τοίχο.

Τα ψηφιδωτά πλακίδια μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας τέσσερα διαφορετικά πλακίδια. Τα ενσωματωμένα μοτίβα περιλαμβάνουν πλακάκια Herringbone, Chevron, Hexagon, Alhambra, Fly και Triangle.

Με τη βοήθεια λεπτομερών λιστών ποσοτήτων Excel, οι χρονοβόροι υπολογισμοί τιμών μπορούν να γίνουν γρήγορα και με ακρίβεια.

Στην πραγματικότητα, αυτό καθιστά επίσης εύκολη την παρουσίαση των ιδεών σας σε έναν πελάτη, καθώς δεν χρειάζεται να περιμένετε την επεξεργασία των αποδόσεων. Εσείς και ο πελάτης σας μπορείτε εύκολα να περάσετε από αυτήν την απλή διαδικασία για να δοκιμάσετε έννοιες και ιδέες και, τελικά, να αναπτύξετε ένα πλήρως υλοποιημένο σχέδιο που υπερβαίνει τις προσδοκίες του πελάτη, όλα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε εκατοντάδες δολάρια από έναν ειδικό οπτικοακουστικό για μια μόνο ακίνητη εικόνα.

Διακοσμητικά προφίλ

Γείσο

Το διακοσμητικό προφίλ και τα εργαλεία χύτευσης δίνουν στο εσωτερικό καθαρή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Τα διακοσμητικά προφίλ τοποθετούνται σε σχέδια ARCHLine.XP με ένα μόνο κλικ ή καθορίζοντας μια διαδρομή.

Αλλάξτε τη φωτεινότητα

Φωτισμός

Ο σωστός φωτισμός θα κάνει οποιοδήποτε δωμάτιο πιο ευρύχωρο και άνετο.
Μπορείτε να τοποθετήσετε διαφορετικούς τύπους φωτιστικών στο μοντέλο και να μελετήσετε τα αποτελέσματά τους.
Μπορείτε να επιλέξετε παραδοσιακούς λαμπτήρες, λωρίδες LED για οποιαδήποτε διαδρομή και φωτισμένο κείμενο σε 3D.
Οι λωρίδες LED με οποιοδήποτε μονοπάτι προσφέρουν συναρπαστικά εφέ σε κάθε τύπο δωματίου.
Οι ομάδες λαμπτήρων μπορούν να δημιουργηθούν στην αναρτημένη οροφή.
Μπορείτε να αλλάξετε τη φωτεινότητα ή να δημιουργήσετε γρήγορα παραλλαγές φωτισμού.

Συμβολική αναπαράσταση

Σχέδιο φωτισμού (Έκδοση 2020)

Η λειτουργία σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα σχέδιο φωτισμού εκχωρώντας διακόπτες και λαμπτήρες.
Η συμβολική απεικόνιση των λαμπτήρων επιτρέπει την ομοιόμορφη διάταξη της κάτοψης.
Το σχέδιο φωτισμού αντιπροσωπεύει την καλωδίωση ως 2D linework.
Το σχέδιο φωτισμού εμφανίζει με κόκκινα φώτα τους συνδεδεμένους λαμπτήρες
και με μπλε τους ελεύθερους λαμπτήρες, αυτές δεν έχουν ακόμη εκχωρηθεί σε κανέναν διακόπτη.

Επιπλέον, μπορείτε να υπολογίσετε την ενσωματωμένη ισχύ (W) ως ενδεικτική τιμή για την προβλεπόμενη φωτεινή ροή (lumen) στο δωμάτιο.

Ακριβής εσοχή και αποκοπή

Ψευδοροφή

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ψευδοροφές τοποθετούνται ως διακοσμητικά στοιχεία. Μπορείτε να επιλέξετε από απλές οροφές ή πλέγματα. Και στις δύο περιπτώσεις, έχετε την επιλογή να τοποθετήσετε προβολείς και ομάδες λαμπτήρων στην οροφή με ακριβή εσοχή και αποκοπή.

Κεντρικό ζήτημα για τους πελάτες

Σχεδιασμός κουζίνας

Ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι ένα κεντρικό ζήτημα για τους πελάτες. Το ARCHLine.XP περιέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τα έπιπλα κουζίνας σας (ή τυχόν έπιπλα αποθήκευσης, ντουλάπι, συρταριέρα κ.λπ.). Ως σημείο εκκίνησης, χρησιμοποιήστε το παραμετροποιήσιμο εργαλείο ντουλαπιού, το οποίο σας επιτρέπει να ορίσετε διαστάσεις, πλευρές, τμήματα, ακόμη και να προσθέσετε προσαρμοσμένα έπιπλα.

Σωστή ρύθμιση των ιδιοτήτων υλικού

Φωτορεαλιστικές εικόνες

Χρησιμοποιήστε στυλ απόδοσης για να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας φωτορεαλιστικές εικόνες. Τα στυλ απόδοσης περιλαμβάνουν τη σωστή ρύθμιση των ιδιοτήτων υλικού και κατανέμονται σε ομάδες: όπως μέταλλο, γυαλί, τούβλο, καθρέφτης κ.λπ.
Τα στυλ απόδοσης μπορούν να αντιστοιχιστούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

WordPress Lightbox