Επιλογή Σελίδας

Εγκατάσταση και ενεργοποίηση

Η εγγραφή και η ενεργοποίηση είναι ένα σετ απλών και γρήγορων βημάτων που λαμβάνετε κατά την εγκατάσταση, ώστε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε άμεσα το λογισμικό σας. Αν είστε χρήστης των, Microsoft Windows, Microsoft Office ή προϊόντων της Adobe, σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία ενεργοποίησης είναι παρόμοια. Αφότου εγκατασταθεί η εφαρμογή, συνδέεστε μέσω Διαδικτύου με έναν κεντρικό server, συμπληρώνοντας στο αντίστοιχο πεδίο τον παρεχόμενο σειριακό κωδικό (ο οποίος αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την «ενεργοποίηση» του λογισμικού σας.

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο αντι-πειρατείας, διασφαλίζει την προστασία της επένδυσής σας στο λογισμικό μας, παρέχοντας μας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να συνεχίσουμε την ανάπτυξή του σε ανταγωνιστική τιμή.

Εγγραφή

Μπορείτε να βρείτε τοn Κωδικό Συνδρομής σας μέσα στο πακέτο του ARCHLine.XP-ή στο e-mail επιβεβαίωσης, στην περίπτωση που αγοράσατε και “κατεβάσατε” το ARCHLine.XP μέσω διαδικτύου. Αφότου εγκαταστήσετε το ARCHLine.XP, έχετε προθεσμία 30 ημερών να εγγραφείτε με τον σειριακό κωδικό σας. Μετά το πέρας των 30 ημερών και εφόσον δεν έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία της πλήρους καταγραφής, τότε ορισμένες λειτουργίες του ARCHLine.XP θα σταματήσουν να λειτουργούν μέχρι να εισαγάγετε τον σειριακό κωδικό σας (λειτουργία demo).  Για να εγγράψετε το λογισμικό, ανοίξτε το παράθυρο διαλόγου κάνοντας κλικ στο μενού Βοήθεια και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο Περί και επιλέγοντας την εντολή “Ανεβάστε το έργο”. Πληκτρολογήστε τον Κωδικό Συνδρομής σας του ARCHLine.XP. Κάντε κλικ στο κουμπί OK και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες. Πρέπει να γίνει επανεκκίνηση στο ARCHLine.XP, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ενεργοποίηση

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το ARCHLine.XP μία φορά ή σε τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με το οικονομικό μοντέλο της συνδρομής σας. Για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό, ανοίξτε το παράθυρο διαλόγου κάνοντας κλικ στο μενού Βοήθεια και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην επιλογή “Ενεργοποίηση του Λογισμικού”. Η ενεργοποίηση απαιτεί σύνδεση στο Internet για να συνδεθείτε με τον web server του ARCHLine.XP. Εάν έχετε σύνδεση στο Internet, μπορείτε να επιλέξετε την ενεργοποίηση μέσω της επιλογής Internet και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες.

Προσοχή! Ο κωδικός συνδρομής δεν είναι ο ίδιος με τον κωδικό ενεργοποίησης!

Εάν δεν έχετε σύνδεση στο Internet, επιλέξτε την ενεργοποίηση μέσω της επιλογής e-mail ή καλέστε τον αριθμό τηλεφώνου κάτω από το κουμπί.

Πληκτρολογήστε τον κωδικό ενεργοποίησης ARCHLine.XP που έχετε λάβει από τον πάροχό σας. Κάντε κλικ στο κουμπί OK και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες.


 

Συχνές Ερωτήσεις

Έχω βάλει το κωδικό συνδρομής μου, αλλά δεν μπορώ να πατήσω το κουμπί OK για να κάνω εγγραφή. Γιατί η αίτηση δεν είναι εγγεγραμμένη;

Επιβεβαιώστε το κωδικό συνδρομής σας και πάλι. Το ARCHLine.XP 2013 ή το 2014 δεν μπορεί να δεχτεί τους αύξοντες κωδικούς για τα έτη, 2012, 2011 ή παλιότερες κυκλοφορίες. Το κουμπί OK θα είναι ενεργό μόνο αν πληκτρολογήσετε το κατάλληλο 16ψήφιο σειριακό κωδικό με ακρίβεια. 

Πόσο συχνά συνδέεται το λογισμικό με τον διακομιστή ενεργοποίησης μέσω του Διαδικτύου;

To ARCHLine.XP συνδέεται με το διακομιστή ενεργοποίησης του, όταν εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά, όταν εγγραφήκατε και όταν το ενεργοποιήσατε. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο Internet με το διακομιστή ενεργοποίησης, κάνοντας κλικ στο μενού Βοήθεια και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην επιλογή “Έλεγχος για ενημερώσεις”. Εάν δεν έχετε σύνδεση στο Internet θα πρέπει να εγγραφείτε και να το ενεργοποιήσετε μέσω τηλεφώνου ή μέσω e-mail.

Προσοχή, αν απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο Internet δεν θα λαμβάνετε κοινοποίηση  Σημαντικών Ενημερώσεων. 

Χρειάζεται να είμαι συνδεδεμένος στο Internet για να χρησιμοποιήσω το λογισμικό μου; 

Δεν χρειάζεται να είστε online για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό σας. Το λογισμικό που τρέχει στον υπολογιστή σας, δεν είναι στο διαδίκτυο. Μια σύνδεση στο Internet είναι απαραίτητη αρχικά να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το λογισμικό σας. Μπορεί, ωστόσο, να χρειαστεί να συνδεθείτε στο Internet κάθε 7 ημέρες, έτσι ώστε να μπορεί να κρατάει το λογισμικό σας ενημερωμένο και να βεβαιώνει ότι η συνδρομ σας είναι ακόμα ενεργή. Εάν δεν έχετε σύνδεση στο Internet θα πρέπει να εγγραφείτε και να την ενεργοποιήσετε μέσω τηλεφώνου ή μέσω e-mail.

Μήπως η ταχύτητα σύνδεσης στο internet επηρεάζει την ενεργοποίηση; Μήπως είναι καλύτερα μέσω dialup σύνδεση; 

Η ποσότητα των δεδομένων που μεταφέρονται κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι πολύ μικρή. Οποιαδήποτε σταθερή σύνδεση στο internet θα λειτουργήσει. Πιο αργές συνδέσεις, όπως η πρόσβαση dial-up, χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει τα βήματα ενεργοποίησης.

Κατά την ενεργοποίηση ποιες πληροφορίες “περνάνε” στο διακομιστή;  

Καμία προσωπική πληροφορία ή πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας δεν μεταφέρεται. Τα στοιχεία που αποστέλλονται στον διακομιστή είναι: on-way hash * δεδομένα διαμόρφωσης του μηχανήματος, ο σειριακός κωδικό σας και η προαιρετική διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αν δεν δώσετε τις προαιρετικές πληροφορίες (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και γενικές πληροφορίες εγγραφής), τότε καμία προσωπική πληροφορία δεν θα μεταφερθεί.  *One-way Hash: Οι κωδικοί που προσδιορίζουν τα μέρη του υπολογιστή και καταχωρούνται μέσα από μια ειδική λειτουργία που μετατρέπει τους κωδικούς σε έναν κωδικό αριθμό που είναι μοναδικός στον υπολογιστή. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί, αποκαλύπτοντας ποια ακριβώς είναι αυτά τα δεδομένα. Μόνον η τιμή κατακερματισμού αποστέλλεται στον διακομιστή ενεργοποίησης και όχι οι λεπτομέρειες σχετικά με εξαρτήματα του υπολογιστή.  

Τι είδους μοντέλα αδειοδότησης λογισμικού προσφέρει το ARCHLine.XP; 

  1. Το κλειδί προστασίας (dongle USB, πωλείται ξεχωριστά): Είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό: Η άδεια USB προσφέρει dongle που βασίζεται στην προστασία αντιγραφής που ενώνει το ARCHLine.XP με το κλειδί που συνδέεται στη θύρα USB του υπολογιστή. Με άλλα λόγια, παρέχει κλειδωμένη άδεια σε ένα dongle USB, το οποίο σας επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία στην μεταφορά της άδειας μεταξύ των υπολογιστών. Το κλειδί προστασίας κοστίζει: 60 ευρώ + ΦΠΑ. Μπορείτε να επιλέξετε την προστασία του κλειδιού μόνο με τη διαρκή άδεια χρήσης.
  1. Κλειδί προστασίας λογισμικού: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό ARCHLine.XP σε έναν υπολογιστή, στο οποίο το λογισμικό ARCHLine.XP έχει εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί. Η μεταβίβαση της άδειας έχει απενεργοποιηθεί επειδή το κλειδί προστασίας λογισμικού κλειδώνει την άδεια στον υπολογιστή. Η μεταβίβαση της άδειας σε άλλο υπολογιστή απαιτεί να αφαιρέσετε την ενεργοποιημένη εγκατάσταση του ARCHLine.XP από τον υπολογιστή σας με έναν έγκυρο κωδικό απομάκρυνσης πριν το εγκαταστήσετε και το ενεργοποιήσετε σε έναν άλλο υπολογιστή.

 Γιατί χρησιμοποιείται ο κωδικός συνδρομής; 

Ο κωδικός συνδρομής προσδιορίζει με μοναδικό τρόπο την άδειά σας. Θα χρειαστείτε τον κώδικα συνδρομής, αν ποτέ χρειαστεί να επανενεργοποιήσετε το λογισμικό σας, π.χ. μετά από ένα format δίσκου και επανεγκατάσταση ή μετακινώντας το λογισμικό σε ένα νέο μηχάνημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο κωδικός συνδρομής δεν θα αλλάξει όταν ενεργοποιήσετε το λογισμικό σας. Στο σημείο αυτό, συνίσταται η αντιγραφή του κωδικού συνδρομής σε μία ασφαλή θέση.  

Γιατί χρειάζεται η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Eίναι υποχρεωτική; 

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο παράθυρο διαλόγου ενεργοποίησης είναι υποχρεωτική, αν επιλέξετε την ενεργοποίηση μέσω του πλήκτρου e-mail. Επιπρόσθετα όμως, υπάρχει και η δυνατότητα ενεργοποίησης χωρίς την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν επιλέξετε ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου. Η διεύθυνση email σας δεν θα πωληθεί και δεν θα δοθεί σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.  

Τι γίνεται αν έχω ξεχάσει το κωδικό συνδρομής μου;  

Κατά τη διάρκεια μιας εγγραφής απαιτείται η προηγούμενη τοποθέτηση του κωδικού συνδρομής. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού συνδρομής και αδυναμίας ανάκτησης του (π.χ. επειδή δεν δώσατε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ή η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν είναι πλέον έγκυρη) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας υποστήριξης. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. 

Οι αλλαγές στον υπολογιστή μου μπορούν να προκαλέσει το τέλος της λειτουργίας της αίτησής μου;  

Δεν υπάρχουν αλλαγές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μία μόνιμη απενεργοποίηση του λογισμικού. Σημαντικές αλλαγές όμως, όπως το format του δίσκου σας για παράδειγμα, επιβάλλουν την εκ νέου ενεργοποίηση του λογισμικού σας. Παρόλα αυτά η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη, καθώς το μόνο που απαιτείται στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η χρήση του κωδικού συνδρομής σας.  

Θα ήθελα να κάνω μια online ενεργοποίηση, αλλά το firewall μου που έχει συσταθεί, εμποδίζει τέτοια αιτήματα. Ποιες είναι οι ρυθμίσεις του τείχους προστασίας; 

Σας παραθέτουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε το τείχος προστασίας σας: 

Διεύθυνση IP διακομιστή: archlinexp.com

Λιμάνι: 80 (Πρότυπο HTTP)

Τομέας: archlinexp.com  

Γιατί το ARCHLine.XP επανέρχεται σε demo λειτουργία; 

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι:

Μπορεί να ξεχάσατε να εγγραφείτε με το σειριακό κωδικό σας.

Μπορεί να ξεχάσατε να ενεργοποιήσετε την άδεια χρήσης εντός του επιτρεπόμενου χρόνου.Μπορεί να ξεχάσατε να συνδεθείτε με τους κωδικούς ασφαλείας σας.

 

ACE-Hellas S.A.

Integrated Solutions