Επιλογή Σελίδας

Επισκόπηση

Το ARCHLine.XP είναι ένα λογισμικό CAD για αρχιτεκτονικό και εσωτερικό σχεδιασμού. Το μοντέλο δημιουργείται από μια συλλογή δομικών στοιχείων όπως τοίχοι, πόρτες, παράθυρα, σκάλες, στέγες, στύλοι, κλπ.

Το ARCHLine.XP έρχεται με παραμετρικά εργαλεία για τον εσωτερικό σχεδιασμό, όπως εργαλεία σχεδιασμού επίπλων, κουρτινών, φωτιστικών, κορνιζών, σοβατεπί, πλακιδίων, κ.α.

Σημαντικότερα χαρακτηριστικά:

  • Έξυπνος αυτόνομος πυρήνας προγράμματος με τεχνολογία BIM/CAD
  • Τεχνολογία πολλαπλών παραθύρων, για οποιοδήποτε αριθμό μοντέλων και απόψεων (2D, 3D, τομές, κλπ.)
  • Εισαγωγή και εξαγωγή όλων των δημοφιλών μορφών, όπως IFC, SKP, DXF, DWG, PDF, OBJ, 3DS, JPG, TIFF, BMP, PNG και GBXML
  • Ανεξάρτητες κλίμακες σχεδιασμού και εκτύπωσης σε 2D και 3D
  • Έξυπνες και παραμετρικές  2D και 3D βάσεις δεδομένων αντικειμένων
  • Αυτόματη ταξινόμηση των στοιχείων, ανά κτίριο, όροφο και δωμάτιο.

Με το ARCHLine.XP μπορείτε να δημιουργήσετε το κτίριό σας, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους τεχνικής τεκμηρίωσης, τομές, όψεις, διάταξη εκτύπωσης, προμετρήσεις, φωτορεαλιστικές εικόνες και 3D βίντεο. 

Εργαλεία σχεδίασης εσωτερικών χώρων

Πολυώροφες κατασκευές

Το ARCHLine.XP έρχεται με μια εφαρμογή διαχείρισης ορόφων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει τα επίπεδα του κτιρίου και τα ύψη που σχετίζονται με τα δάπεδα. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε ενεργοποιήσει τον όροφο του κτιρίου με ονομασία «Ισόγειο» και αρχίσετε να τοποθετείτε τοίχους, πλάκες, σκάλες, κολώνες και έπιπλα, τα στοιχεία θα πάρουν τα βασικά υψόμετρα αυτόματα, και προαιρετικά το ύψος τους από τις ρυθμίσεις του Floor Manager. Για να μετακινήσετε ή να αντιγράψετε σε άλλο όροφο, θα πρέπει να τον ενεργοποιήσετε και να τοποθετήστε τα στοιχεία, τα οποία θα τοποθετηθούν σωστά στο υψόμετρο του νέου τρέχοντος ορόφου. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που κατασκευάζονται τα κτίρια στην πραγματικότητα. Μπορείτε να τροποποιήσετε την ιδιότητα ύψους οποιουδήποτε στοιχείου. Αν, για παράδειγμα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια κολώνα ή ένα παράθυρο που διασχίζει πολλούς ορόφους. Το μοντέλο αυτόματα θα ενημερωθεί για να ακολουθήσει την αλλαγή.

Τοίχοι και ανοίγματα

“Πώς δημιουργούνται οι τοίχοι σε 3D?» Αυτή είναι μία από τις συχνότερες ερώτησεις που δεχόμαστε. Σχεδιάζουμε τοίχους χωρίς όρια, είτε σε 3D είτε σε 2D κάτοψη. Η ευελιξία στην κατασκευή τοίχου επιτρέπει τη δημιουργία πολύπλοκων μορφών τοίχων με στρώσεις, προσθέτοντας οποιοδήποτε σχήμα διατομής, ενδιάμεσες πόρτες και παράθυρα στους τοίχους αυτόματα, καθώς και στρογγυλεμένα παράθυρα, καμπύλες καμάρες, κ.α.

Δείτε το βίντεο – Πόρτες, Παράθυρα

Σχεδιασμός επίπλων

Η 2D λειτουργία σας βοηθά να παράγετε επαγγελματική τεκμηρίωση υψηλής ποιότητας

Στυλ

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο styling στο ARCHLine.XP είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε συνεπή, καλά σχεδιασμένα έργα. Αποτελείται από μια σειρά από ιδιότητες που εφαρμόζονται η μία μετά την άλλη για να ρυθμίσετε και να επεξεργαστείτε τα επιμέρους στοιχεία – νέους τοίχους, πόρτες, παράθυρα ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο.

Ακριβείς μετρήσεις

Όλες οι διαστάσεις στα σχέδια του ArchLine.XP είναι ιδιαίτερα ακριβείς, χάριν της  μορφής διπλής ακρίβειας που χρησιμοποιείται στο λογισμικό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αγγλοσαξονικό και μετρικό σύστημα μέτρησης.

Διαστασιολόγηση

Μπορείτε να προσθέσετε γρήγορες και ακριβείς διαστάσεις στα σχέδιά σας. Το εργαλείο γραμμικής διαστασιολόγησης σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετείτε δεκάδες διαστάσεις σε ένα βήμα, για παράδειγμα να διαστασιολογήσετε όλους τους τοίχους, τα παράθυρα και τις πόρτες, με τη μία. Μπορείτε να ορίσετε τη μορφή, την κλίμακα, την ακρίβεια των μετρήσεων που εμφανίζονται, το πάχος της γραμμή, το βέλος και τη γραμματοσειρά, και πολλά άλλα.

Δυναμική τομή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαδραστική λειτουργία Δυναμικής Τομής του ARCHLine.XP, που κόβει προσωρινά κάποια μέρη του σχεδίου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κοιτάξετε στο εσωτερικό του μοντέλου σας.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Δυναμική Τομή για να  δημιουργήσετε αρχιτεκτονικές τομές, καθώς και για να  μετακινήσετε και να περιστρέψετε το επίπεδο εργασίας.

Στρώσεις

Οι Στρώσεις είναι μια μέθοδος διαχείρισης και ελέγχου της οπτικής διάταξης ενός σχεδίου. Χρησιμοποιώντας τις στρώσεις μπορείτε να ομαδοποιήσετε ή να διαχωρίσετε τα αντικείμενα της τρέχουσας σχεδίασης σε διάφορες κατηγορίες ή φακέλους, και να εμφανίσετε, για παράδειγμα, στην οθόνη μόνο το αρχιτεκτονικό τμήμα του έργου σας ή να αποκρύψετε προσωρινά πλακάκια ή ηλεκτρικά εξαρτήματα.

Ομάδες

Μια Ομάδα είναι μια συλλογή από αντικείμενα που μπορείτε να δημιουργήσετε στο ARCHLine.XP και που στη συνέχεια, μπορούν να της ανατεθούν διαφορετικές ιδιότητες ή να τοποθετηθούν σε ξεχωριστές στρώσεις. Οι ομάδες μπορούν να μετακινηθούν ή να επεξεργαστούν ως μία ολόκληρη μονάδα.

XREF

Οι Εξωτερικές αναφορές (XREF) σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε ένα άλλο σχέδιο σε αυτό που ήδη εργάζεστε. 

Στυλ και τελειώματα

Διάταξη εκτύπωσης

Το έγγραφο της Διάταξης Εκτύπωσης έχει ένα φυσικό μέγεθος χαρτιού ορισμένο κατά τη δημιουργία της.  Μπορείτε να εισάγετε κατόψεις, τμήματα σχεδίου, απόψεις του μοντέλου, εικόνες και φωτογραφίες, με ακριβή κλίμακα σε ένα χαρτί. Μπορείτε να εξατομικεύσετε η διάταξή σας, με την προσωπική σας σφραγίδα, ένα βόρειο σημάδι, υπομνήματα, κ.α. Το έργο μπορεί να εκτυπωθεί σε υψηλή ανάλυση ή να αποθηκευτεί ως αρχείο PDF, έτοιμο για να αποσταλεί στον πελάτη.

Εκτύπωση σε κλίμακα

Η εκτύπωση μίας κάτοψης, μίας όψης τοίχου με μετρήσεις ή μιας 3D προβολής είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία. Επιλέξτε Εκτύπωση και ορίστε το μέγεθος του χαρτιού και το συντελεστή κλίμακας. Και αυτό είναι όλο!

Εκτύπωση σε PDF

Η εκτύπωση σε PDF παρέχει την πρότυπη λύση για δημιουργία εγγράφου σε μορφή pdf αρχείου.

Ουρά εκτύπωσης 

H Ουρά Εκτύπωσης επιτρέπει τη συλλογή όλων των αρχείων εκτύπωσης σε μια λίστα και την εκτύπωσή τους σε ένα αρχείο PDF με πολλές σελίδες.

2D Σχέδιο & Τεκμηρίωση

Δημιουργός Δωματίου

Μια ενιαία πλατφόρμα που ενσωματώνει το έργο του εσωτερικού σχεδιασμού σε ένα εύκολο στη χρήση 3D πάνελ. Ξεκινώντας από οποιοδήποτε σχήμα δωματίου μπορείτε να το συμπληρώσετε με πόρτες, παράθυρα, τελειώματα, φώτα, κουρτίνες, πρίζες, διακόπτες, γείσα, σοβατεπί, εικόνες στον τοίχο, όλα με τη χρήση αυτής της μεθόδου έξυπνου σχεδιασμού .

Αναζήτηση  και συλλογή μοντέλων στο 3D Warehouse

Το ARCHLine.XP παρέχει άμεση πρόσβαση στο μεγαλύτερο online αποθετήριο επίπλων στον κόσμο, το 3D Warehouse. Περιέχει ομάδες από έπιπλα με ό, τι είναι αναγκαίο για την σχεδίαση (π.χ.: καρέκλες, τραπέζια, κουζίνες, σαλόνια, υπνοδωμάτια, είδη μπάνιου, αξεσουάρ). Εάν η προκαθορισμένη βιβλιοθήκη δεν περιέχει το κατάλληλο αντικείμενο, μπορείτε να το δημιουργήσετε με τα εργαλεία του ARCHLine.XP.

Μαλακή Επίπλωση

Η “Μαλακή Επίπλωση” αποτελεί τη βάση του interior design. Με τα εργαλεία “Μαλακής Επίπλωσης” του ARCHLine.XP προσθέτετε χρώμα, υφή, απαλότητα και στυλ στο δωμάτιο. Χωρίς μαλακά έπιπλα, το δωμάτιο θα ήταν “σκληρό” Μπορείτε να δημιουργήσετε απολύτως ρεαλιστικές κουρτίνες μόλις σε λίγα βήματα! Ο Ρόμαν οδηγός είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για να δημιουργήσετε περσίδες, απλά ορίζοντας μερικές απλές παραμέτρους.

Πλακόστρωση

Η Πλακόστρωση σας επιτρέπει να ορίσετε τη διάταξη πλακιδίων σε τοίχο ή σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια με ένα κλικ. Είναι εύκολο να επιλέξετε ένα στυλ από τη βιβλιοθήκη και είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε το δικό σας. Αν θέλατε να δοκιμάσετε ένα άλλο στυλ πλακάκια, με ένα μόνο κλικ μπορείτε να αλλάξετε ολόκληρη την πλακόστρωση του δωματίου, ή απλά να τα τροποποιήσετε για κάθε τοίχο ξεχωριστά.

Δείτε το βίντεο – Πλακόστρωση

Καλούπια

Το Καλούπι προσθέτει μια περίτεχνη πινελιά σε κάθε δωμάτιο. Το ARCHLine.XP έχει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε οποιοδήποτε καλούπι επιθυμείτε.

Φωτισμός

Ο φωτισμός είναι ένα βασικό στοιχείο της εσωτερικής διακόσμησης. Διατίθεται για κάθε δωμάτιο. Η χρήση του φυσικού ή τεχνητού φωτισμού μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική εμφάνιση ενός δωματίου. Με το ARCHLine.XP μπορείτε να μελετήσετε τις 3D επιπτώσεις των τεχνητών φώτων σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε το βίντεο – Φωτισμός

Αρχιτεκτονικά εργαλεία σχεδιασμού

Σχεδίαση Κουζίνας (Κbb)

Το ARCHLine.XP είναι διαμορφωμένο ως πολλαπλών χρήσεων επαγγελματικό λογισμικό εσωτερικού σχεδιασμού και δεν είναι μια συγκεκριμένη εφαρμογή σχεδίασης κουζινών. Ωστόσο, είναι ικανό να δημιουργήσει ντουλάπες, συρτάρια, ντουλάπια και άλλα τυποποιημένα και κατά παραγγελία έπιπλα. Ο οδηγός του σχεδιασμού κουζίνας σας βοηθά να καθορίσετε τα επιθυμητά έπιπλα μέσα σε λίγα λεπτά και να τα αποθηκεύσετε στην βιβλιοθήκη αντικειμένων.

Διατομές Αντικειμένων

Το εργαλείο “Διατομές Αντικειμένων” σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολύπλοκα μοντέλα απλά καθορίζοντας μια 3D διαδρομή και πολλές διατομές κατά μήκος αυτής της διαδρομής. Το πρόγραμμα θα μορφοποιήσει αυτές τις διατομές δημιουργώντας ένα 3D αντικείμενο.

Έξυπνα Αντικείμενα

“Έξυπνα Αντικείμενα” είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο, που σας δίνει μια αποτελεσματική διεπαφή για τη δημιουργία πολύπλοκων εξαρτημάτων όπως πόδια επίπλων, πλάτες καρεκλών, καθίσματα, και ούτω καθεξής. Μπορείτε να δημιουργήσετε περίτεχνα έπιπλα, χωρίς καν να απαιτείται εμπειρία στο παραδοσιακό 3D modeling!

Συναρμολογητής Επίπλων

Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που δημιουργούνται από το εργαλείο “Διατομές Αντικειμένων”  και τα “Έξυπνα Αντικείμενα”, o “Συναρμολογητής Επίπλων” μπορεί να τα συγχωνεύσει μαζί και να παράγει διάφορα είδη επικαλυμμένων επίπλων. Το αποτέλεσμα είναι σπονδυλωτό, έτσι ώστε να μπορείτε να ανταλλάσσετε ελεύθερα, τμήματα του τελικού κομματιού και να τα αντικαθιστάτε με ένα κλικ.

Δείτε το βίντεο – Modelling Wenga Amboise Chair

Watch the video – Modelling Wenga Brionne sofa

Εκτύπωση

Πραγματικές υφές, χρώματα και υφάσματα

Όποιο και αν είναι το στυλ του σχεδίου, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες υφές σε τοίχους, πατώματα, κουρτίνες και άλλα στοιχεία. Ως αποτέλεσμα, η αίθουσα θα λάβει μια εντελώς νέα διάσταση.

Κατάλογοι προϊόντων

Το ARCHLine.XP Showroom περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας υφάσματα, 3D μοντέλα από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων και τους λιανοπωλητές. Μπορείτε να τα κατεβάσετε στο έργο σας και να απεικονίσετε ρεαλιστικά υφάσματα, χρώματα, 3D μοντέλα.

Κατηγορίες

Τα υφάσματα στο ARCHLine.XP μπορούν να διαχειριστούν, χρησιμοποιώντας τις “Κατηγορίες”, αντί του φακέλου των υφιστάμενων. Το εργαλείο “Κατηγορίες” επιτρέπει στους χρήστες να χειρίζονται τα υλικά με μεγαλύτερη ευελιξία.

Visuals

Μελέτη σκίασης

Η real-time μηχανή Σκίασης του ARCHLine.XP επιτρέπει να κάνετε ακριβείς μελέτες σκίασης των μοντέλων σας. Ενεργοποιήστε τον ήλιο για να δείτε πώς αυτό θα επηρεάσει το χώρο σας για κάθε ώρα και ημερομηνία. Σύρτε το ρυθμιστικό χρόνο για να παρακολουθήσετε την κίνηση της ημέρας στο χώρο σας.

Φωτορεαλισμός

Η μηχανή απόδοσης Lightworks είναι ενσωματωμένη στο ARCHLine.XP. Θα λατρέψετε τα φώτα και τις αντανακλάσεις τους στα 3D γραφικά σας.

 Δείτε το βίντεο – Rendering

Προοπτικές / Ορθογραφικές απόψεις

Οι Προοπτικές και Ορθογραφικές (κορυφή, πλευρά, μπροστά) απόψεις είναι όλες διαθέσιμες. Οι προοπτικές όψεις παρέχουν μια σε βάθος ματιά στο σχεδιασμό, πολύ παρόμοια με την πραγματικότητα. Με την ορθογραφική προβολή, όλα τα αντικείμενα εμφανίζονται στην ίδια σκάλα.

Βηματισμός

Το ARCHLine.XP σας επιτρέπει να μεταβείτε στο μοντέλο σας και να κάνετε μια βόλτα μέσα σε αυτό. Χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στον εσωτερικό χώρο, όπως κάνετε σε ένα video game. Μπορείτε να κοιτάξετε γύρω γύρω σε ένα δωμάτιο, να περάσετε από τα άλλα δωμάτια, να ανεβείτε και να κατεβείτε σκάλες και ράμπες.

Καθ’ ύψος άποψη τοίχου

Η εντολή “Καθ’ ύψος άποψη τοίχου” δείχνει αντικείμενα που δεν εμφανίζονται στην κάτοψη όπως τα καλούπια, τα σημάδια, τα μεγέθη των παραθύρων, ή τα διακοσμητικά μοτίβα. Μπορείτε να την δημιουργήσετε σαν μια απλή ζώνη που διασχίζει τον επιλεγμένο τοίχο και θα τοποθετηθεί αυτόματα σαν μία πολύχρωμη ανάγλυφη εικόνα στην κάτοψη σας.

Virtual Home Staging

Αντιστοίχισης Φωτογραφίας

Virtual Staging είναι ένα σπουδαίο εργαλείο που αναδεικνύει ένα άδειο ακίνητο, δημιουργώντας ένα ελκυστικό εικονικό σπίτι. Μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα τα έπιπλα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία στη φωτογραφία σας.

Δεν χρειάζεται να νοικιάσετε έπιπλα, να οργανώσετε το περιβάλλον, ή να είναι καλής ποιότητας οι φωτογραφίες, κ.α. Το εργαλείο αυτό εξοικονομεί πολύ χρόνο και ταλαιπωρία!

Επιπλέον, νέα μονάδα Virtual Staging του ARCHLine.XP® INTERIOR σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ρεαλιστικές εικόνες χρησιμοποιώντας φωτογραφίες του άδειου ακινήτου, από την απλή προσθήκη επίπλων και άλλων διακοσμητικών στοιχείων στις φωτογραφίες σε 5 απλά βήματα.

Δείτε το βίντεο

Χαρακτηριστικά Εξαγωγής / Εισαγωγής

Εισαγωγή & Εξαγωγή CAD αρχείων

Συχνά πρέπει να στείλετε το έργο σας σε κάποιον που χρειάζεται ένα αρχείο CAD. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το έργο σας υπό μορφή DWG και DXF αρχείων, σε ένα βήμα, ακόμη και αν πρόκειται για πολυώροφο κτίριο. Η γεωμετρία παραμένει άθικτη κατά τη διαδικασία εισαγωγής και εξαγωγής, καθώς και τα  layers που διατηρούνται.

Εισαγωγή & Εξαγωγή PDF

Το ARCHLine.XP εισάγει πολυσέλιδα αρχεία PDF ως εικόνες, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο έργο σας.  Το εισαγόμενο PDF μετατρέπεται σε ένα αρχείο εικόνας και μπορείτε να ορίσετε την ακριβή κλίμακα, ώστε να συνεργαστεί με τις πραγματικές μετρήσεις. Η εξαγωγή PDF βοηθά να μοιραστείτε το σχέδιό και τις φωτορεαλιστικές εικόνες σας με τους πελάτες σας άμεσα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εισαγωγή & Εξαγωγή 3D μοντέλων

Το ARCHLine.XP υποστηρίζει 3D μορφές αρχείων, όπως 3DS, SKP, OBJ, ATL, C4D, VRML, Indigo, και Autodesk FBX. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα εξαγωγής μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλή άμεση σύνδεση με μερικά από τα πιο δημοφιλή λογισμικά φωτορεαλισμού.

Εισαγωγή & Εξαγωγή raster εικόνων

Αυτό το εργαλείο προσφέρει ταχύτητα στη δημιουργία ενός νέου έργου, καθιστώντας δυνατό τον εντοπισμό τοίχων και άλλων στοιχείων του εισαγόμενου αρχείου πάνω στην κάτοψη. Το ARCHLine.XP Υποστηρίζει διάφορες μορφές εικόνας ράστερ, όπως BMP, TIFF, JPEG και PNG.

Διεπαφή χρήστη

Σύγχρονο περιβάλλον εργασίας

Το ARCHLine.XP έρχεται με ένα βελτιωμένο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με τεράστιες δυνατότητες ως προς την ταχύτητα σχεδίασης.

Το περιβάλλον εργασίας συνδυάζει διαδραστικά μενού, κουμπιά και άλλα UI στοιχεία, καθιστώντας απλή την εναλλαγή των επιμέρους σχεδίων, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από τις μηχανές γραφικών DirectX και OpenGL.

Δείτε το βίντεο – ARCHLine.XP Interface

64-bit και υποστήριξη multi-core επεξεργαστή

Γιατί 64-bits?

Το Το ARCHLine.XP έκδοση 64-bit συνιστάται για χρήστες που ασχολούνται με μεγάλα έργα ή φωτορεαλισμούς, αφού η μνήμη ενός 32-bit συστήματος σημαίνει περιορισμό.

Οφέλη από την έκδοση 64-bit

Η σύγχρονη ανάπτυξη λογισμικών και επεξεργασίας δεδομένων αυξάνει ενάντια σε έναν ταυτόχρονο περιορισμό μνήμης. Οι 32-bit εκδόσεις των Microsoft Windows μπορούν να διαθέσουν μόνο ένα μέγιστο των 2 GB μνήμης για κάθε εκτελούμενη διαδικασία, ανεξάρτητα από το πόσο πραγματική ή εικονική μνήμη διαθέτει ο συγκεκριμένος υπολογιστής. Αυτό σημαίνει ότι τα μεγάλα έργα πάνω από το όριο αυτό δε μπορούν καν να ανοίξουν. Το σύστημα 64-bit δεν υπόκειται στον ίδιο περιορισμό μνήμης. 

Βοήθεια & Ευκολία Χρήσης

Video Tutorials

Ξεκινώντας την προσαρμογή σας στο λογισμικό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλά από τα online εκπαιδευτικά βίντεο. Ρίξτε μια ματιά στα βίντεο για Beginner, Familiar ή Expert ανάλογα με το επίπεδό σας. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια ή και τα βίντεο από τις παρουσιάσεις των άλλων χρηστών.

Online Βοήθεια

Για online βοήθεια, πιέζοντας το πλήκτρο F1 συνδέεστε απευθείας στο εγχειρίδιο χρήσης του ARCHLine.XP, με εκατοντάδες σελίδες τεχνικών πληροφοριών και οδηγιών.

ACE-Hellas S.A.

Integrated Solutions