Πληρεις εκδοσεις λογισμικων
ΔΩΡΕΑΝ για 60 ημερες

Μένουμε σπίτι, παραμένουμε δραστήριοι και παραγωγικοί!

Η ACE-Hellas ένωσε τις δυνάμεις της με την Civiltech και θέλοντας να βοηθήσουν, εσάς τους συναδέλφους μηχανικούς, σε αυτή τη δύσκολη εποχή της πανδημίας, αποφάσισαν να διαθέσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τις πλήρεις εκδόσεις επιλεγμένων λογισμικών τους, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε νέες καινοτόμες και αξιόπιστες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις μελέτες σας αξιόπιστα και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.
Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ από σήμερα και για 60 ημέρες τις κορυφαίες εφαρμογές λογισμικού που εμφανίζονται παρακάτω.

Εκδηλωση ενδιαφεροντος

Υπηρεσίες

Online εκπαίδευση

Εμείς θα σας παρέχουμε επιπλέον, υπηρεσίες εκπαίδευσης σε μορφή webinars (4 ανά λογισμικό)

Υποστήριξη

Και δωρεάν τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους συναδέλφους μηχανικούς για όλο το διάστημα.
Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να εξοικειωθείτε με τις κορυφαίες εφαρμογές στον τομέα τους και να τις αξιοποιήσετε με το καλύτερο δυνατό τρόπο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αγορά

Μετά τη λήξη των 60 ημερών, θα έχετε την δυνατότητα αν επιθυμείτε να αποκτήσετε εκείνες τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν σε προνομιακή τιμή και επίσης θα σας παρέχουμε δωρεάν συμβόλαιο συντήρησης μέχρι το τέλος του χρόνου. Όσοι δε από εσάς επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιο άλλο λογισμικό της ACE-Hellas ή της Civiltech, θα μπορέσετε επίσης να το αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή.

Παραμένουμε δίπλα σας

Και μη ξεχνάτε πώς είμαστε εδώ και εργαζόμαστε για να βρούμε καινούργιους τρόπους κάλυψης των αναγκών σας.
Είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε εσάς, παλιούς και νέους πελάτες μας. Παραμείνετε υγιείς και ασφαλείς!

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Αποκτήστε το εντελώς δωρεάν

ACE-Hellas

SCADA Pro Concrete

Ανάλυση & Σχεδιασμός Νέων Κατασκευών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα. Περιλαμβάνει τη βασική εφαρμογή SCADA Pro Analysis και το πρόσθετο (add-on) του σχεδιασμού κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα με βάση τους ΕΑΚ 2000-ΕΚΩΣ 2000, τους Ευρωκώδικες (ΕΝ1992-1-1, ΕΝ1998-1) και τους Παλαιούς Κανονισμούς (Β.Δ. '59 & Τροποποιήσεις '84, Κανονισμός Σκυροδέματος '54).

SCADA Pro Retrofit

Αποτίμηση & Ανασχεδιασμός Υφιστάμενων Κτιρίων από Ο.Σ. και δυνατότητα Εισαγωγής Ενισχύσεων. Στο module περιλαμβάνονται όλες οι Αναλύσεις και οι Έλεγχοι του ΚΑΝ.ΕΠΕ σύμφωνα με την 2η Αναθεώρηση 2017 (Ελαστικές Μέθοδοι q & m, Pushover, Time-History).

GstarCAD

Το πιο πλήρες εναλλακτικό λογισμικό CAD υψηλής συμβατότητας με το AutoCAD. Με 25 χρόνια συνεχούς βελτίωσης και άψογης καινοτομίας, σήμερα το GstarCAD βρίσκεται πολύ μπροστά στις επιδόσεις, τη σταθερότητα και άλλους βασικούς δείκτες και καθίσταται κορυφαίο λογισμικό CAD στον κόσμο.

Civiltech

Αμοιβές Building 2020

Το κορυφαίο πρόγραμμα αμοιβών που χρησιμοποιείται από χιλιάδες μηχανικούς και εταιρείες και με το οποίο ελέγχονται οι μελέτες των μεγαλύτερων έργων που γίνονται στην Ελλάδα. Η έκδοση Αμοιβές Building 2020 είναι απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του e-Άδειες.

Building Αυθαίρετα Ν.4495

Η πληρέστερη εφαρμογή διαχείρισης δηλώσεων αυθαιρέτων, με δυνατότητα αυτόματης υποβολής της δήλωσης και λήψης στοιχείων από το πληροφοριακό σύστημα του ΤΕΕ. Με την εφαρμογή Building Αυθαίρετα Ν.4495 μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στη σύνταξη του φακέλου των δικαιολογητικών, χωρίς νέα πληκτρολόγηση των στοιχείων και με απόλυτη ακρίβεια στη μεταφορά των δεδομένων.

Όροι και προϋποθέσεις

1. Όσοι ενδιαφέρονται να κατεβάσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μία ή και περισσότερες από τις παραπάνω εφαρμογές, με πλήρη άδεια χρήσης για 60 ημέρες, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος πατώντας εδώ.

2. Με τη συμπλήρωση της φόρμας ενδιαφέροντος συναινείτε αυτόματα με τους όρους και προϋποθέσεις, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποχρεώνεστε στην αγορά ενός ή περισσότερων προϊόντων.

3. Μετά τη λήψη της αίτησης και την επιβεβαίωση των στοιχείων σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα λάβετε εντός 24 ωρών, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που δηλώσατε, με οδηγίες προκειμένου να εγκαταστήσετε τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν καθώς και γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

4. Αναφορικά με το SCADA Pro θα σας δοθούν επιπλέον δύο βιντεοσκοπημένα webinars, user manuals, verification manual και όλα τα παραδείγματα που εμπεριέχονται μέσα στο πρόγραμμα.

5. Αναφορικά με τα Αμοιβές Building και Αυθαίρετα ν.4495 θα παρέχεται υποστήριξη επιπέδου professional με τους συνήθεις όρους. Για τεχνικούς λόγους, οι άδειες χρήσης παρέχονται μόνο σε νέους χρήστες.

6. Η ενέργεια αυτή ισχύει μέχρι 31 Μαϊου 2020.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εισάγετε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τα προγράμματα τα οποία σας ενδιαφέρουν


Επιλογή προγραμμάτων

Φόρτωση
Το μήνυμα σας εστάλει. Ευχαριστούμε!