Επιλογή Σελίδας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η ACE-Hellas  προσπαθεί να καλύψει όσο το δυνατόν πληρέστερα τις ανάγκες των πελατών μας με προϊόντα και λύσεις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. 

Παρουσιάσεις - Εκπαιδεύσεις

Επιθυμείτε εκπαίδευση ή/και παρουσίαση για τα διαχειριστικά προγράμματα της ACE-Hellas , σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες?
Κρατήσεις Θέσεων

€2.000 το χρόνο, κάθε χρόνο για AutoCAD σας φαίνονται πολλά; Υπάρχει λύση!

25/09/2017 | Το GstarCAD είναι ένα γρήγορο, αξιόπιστο και 100% DWG συμβατό σχεδιαστικό (CAD) πρόγραμμα. Το GstarCAD περιλαμβάνει πανίσχυρα εργαλεία σχεδίασης σε 2 και 3 διαστάσεις, πλατφόρμα προγραμματισμού, εύκολο στην εκμάθηση περιβάλλον εργασίας και όλα αυτά σε ένα εξαιρετικά οικονομικό πακέτο αγοράς.

Διαβάστε Περισσότερα

Αποκτήστε επιπλέον modules του ACE ERP με έκπτωση 20%

05/11/2015 | Ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων και αυτοματοποίησης των διαδικασιών. Ενιαίο περιβάλλον λειτουργίας καθώς επίσης άμεση και ακριβή πληροφόρηση προς όλες τις μονάδες ενός οργανισμού. Ένα απόλυτα ολοκληρωμένο, διεθνώς καταξιωμένο και πλήρως εξειδικευμένο εργαλείο διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων για όλες τις εταιρείες. Αναπτύσσεται, υποστηρίζεται και συντηρείται από εξειδικευμένα στελέχη που γνωρίζουν άριστα την ελληνική πραγματικότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

50% έκπτωση στο SCADA Pro 15

05/11/2015 | Σουίτα εισαγωγής και ανάλυσης κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικών, ξύλινων και κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία σύμφωνα με τους ισχύοντες Ελληνικούς Κανονισμούς, τους Ευρωκώδικες και τα αντίστοιχα εθνικά προσαρτήματα της Ελλάδας και των περισσοτέρων χωρών της Ευρώπης.

Διαβάστε Περισσότερα

ACE-Hellas S.A.

Integrated Solutions