Επιλογή Σελίδας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Η ACE-Hellas  προσπαθεί να καλύψει όσο το δυνατόν πληρέστερα τις ανάγκες των πελατών μας με προϊόντα και λύσεις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. 

Παρουσιάσεις - Εκπαιδεύσεις

Επιθυμείτε εκπαίδευση ή/και παρουσίαση για τα προγράμματα της ACE-Hellas , σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες?
Κρατήσεις Θέσεων

Newsletter – Προσφορά GstarCAD

Με την εξαιρετική του απόδοση και τα αποτελεσματικά του εργαλεία σχεδίασης, το GstarCAD 2018 προσφέρει ολοκαίνουρια εμπειρία στον αρχιτεκτονικό και μηχανικό σχεδιασμό!

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter – Προσφορά Ecoline 2018

Το Ecoline είναι μία ολοκληρωμένη εφαρμογή για την μελέτη ενεργειακής απόδοσης και επιθεώρησης υφισταμένων και νέων κτιρίων, σύμφωνα με τον κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ). Έχει εγκριθεί ως υπολογιστικό εργαλείο για τη διενέργεια των υπολογισμών ενεργειακής απόδοσης και ενεργειακής κατάταξης των κτιρίων από την ειδική υπηρεσία επιθεωρητών ενέργειας του Υ.Π.Ε.Κ.Α. (Ε.Υ.ΕΠ.ΕΝ.) με αρ. έγκρισης 153/10.2.2011.

Διαβάστε Περισσότερα

Newsletter – Προσφορά Autodesk

Εξοικονομήστε 25%* σε ετήσια ή 3ετή subscriptions στα industry collections και στα περισσότερα μεμονομένα προιόντα, ανταλάσσοντας παλιές μόνιμες άδειες από το 1998 ως 2018 (οι οποίες δεν έχουν ενεργό maintenance plan).

Επιστρέψτε στις μόνιμες άδειες αν δεν ικανοποιηθείτε από το subscription, με τη νέα επιλογή switch-back.

Διαβάστε Περισσότερα

Σύνδεση ARCHLine.XP με SCADA Pro

Αποκτήστε τώρα το κορυφαίο αρχιτεκτονικό πρόγραμμα ARCHLine.XP και πάρτε ως δώρο τη διασύνδεση με το στατικό πρόγραμμα SCADA Pro (ειδική προσφορά για τους κατόχους του SCADA Pro).

Διαβάστε Περισσότερα

€2.000 το χρόνο, κάθε χρόνο για AutoCAD σας φαίνονται πολλά; Υπάρχει λύση!

25/09/2017 | Το GstarCAD είναι ένα γρήγορο, αξιόπιστο και 100% DWG συμβατό σχεδιαστικό (CAD) πρόγραμμα. Το GstarCAD περιλαμβάνει πανίσχυρα εργαλεία σχεδίασης σε 2 και 3 διαστάσεις, πλατφόρμα προγραμματισμού, εύκολο στην εκμάθηση περιβάλλον εργασίας και όλα αυτά σε ένα εξαιρετικά οικονομικό πακέτο αγοράς.

Διαβάστε Περισσότερα

ACE-Hellas S.A.

Integrated Solutions