Select Page

Μήνας Δωρεάν σεμιναρίων για μηχανικούς από την ACE-Hellas

10/12/2013
[lastupdate]

Αθήνα, Δεκέβριος 2013 – Η ACE-Hellas οργανώνει μέσα στο Δεκέμβριο μία σειρά από εξειδικευμένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια και παρουσιάσεις για μηχανικούς καιεπαγγελματίες που ασχολούνται με τις κατασκευές και όχι μόνο.

Τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν όλα στην Αθήνα, αφορούν στην εφαρμογή eCM για τη διαχείριση δημοσίων έργων, στο στατικό πρόγραμμα SCADA Pro, το αρχιτεκτονικό πρόγραμμα ARCHline.XP, στην εφαρμογή Ecoline που ειδικεύεται στις ενεργειακές μελέτες και επιθεωρήσεις κτιρίων (ΚΕΝΑΚ), αλλά και στο ACE ERP PM, μία ολοκληρωμένη εφαρμογή οργάνωσης και διαχείρισης τεχνικών έργων καιεταιριών.

Στα σεμινάρια θα παρουσιαστούν οι παραπάνω εφαρμογές σε θέματα που αφορούν στιςστατικές μελέτες για νέες και υφιστάμενες κατασκευές από χάλυβα, ξύλο,σκυρόδεμα, φέρουσα τοιχοποιία, στις αρχιτεκτονικές μελέτες, τους φωτορεαλισμούς και στην εσωτερική διακόσμηση, στην έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, στην ψηφιοποίησησκαναρισμένων σχεδίων αλλά και στη διαχείριση δημοσίων έργων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις εφαρμογές σε βάθος ενώθα παρακολουθήσουν πραγματικά παραδείγματα στατικών μελετών.

Τις παρουσιάσεις θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι και εκπαιδευμένοι συνάδελφοιμηχανικοί της ACE-Hellas.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις ημερομηνίες, τη διάρκεια και τους χώρους διεξαγωγής των σεμιναρίων, αλλά και για δηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής, θα βρείτε στο πρόγραμμα των εκπαιδεύσεων και των παρουσιάσεων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr.

Σύντομο προφίλ της ACE-Hellas

Η ACE-Hellas AE (www.ace-hellas.gr) ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο τηςπληροφορικής (Apple, Dell, HP, Contex, Microsoft, Autodesk, κ.ά.) και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει περισσότερεςαπό 7.000 εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ACE-Hellas έχει αναπτύξει πέντε τομείς δραστηριοποίησης: CAD Solutions(ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη εφαρμογών τεχνικού λογισμικού), Mobile Solutions(ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη πρωτοποριακών mobile εφαρμογών), Hardware Solutions(διάθεση και τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού του γραφείου σας), ERP Solutions (ανάπτυξη και διάθεση ERP/CRM εφαρμογών) και Retail Solutions(καταστήματα Golden-i, προϊόντα και αξεσουάρ λιανικής).

Υπεύθυνη επικοινωνίας:

Πέννυ Ιωακείμ

Τηλ: 2106068636

Κιν: 6946907908

Fax: 2106068699

E-mail: [email protected]

WordPress Lightbox